Inschrijfformulier RoboCup Junior 2024
Beste deelnemer, wat fijn dat u interesse heeft in de deelname van het Robocup Junior nederlands kampioenschap 2024.

Dit formulier is bedoeld voor begeleiders van 1 of meer RoboCup teams (bijvoorbeeld docenten, ouders of begeleiders). Er zijn 4 leagues waar een team aan mee kan doen, waarbij het gebruikelijk is dat een team aan slechts 1 league mee doet. De leagues en spelregels zijn hier te vinden (https://www.robocupjunior.nl/leagues/).
Daarnaast zijn er de algemene tournooibepalingen (https://www.robocupjunior.nl/algemene-toernooi-bepalingen/).

In dit formulier zullen we ook vragen naar factuurgegevens. Deze zullen gebruikt worden om na het evenement het deelname geld te factureren. Deze gegevens zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden en zijn alleen zichtbaar voor RoboCup Junior en TU Delft Science Centre. De kosten per begeleider voor de deelname bedragen €100 voor het eerste team en €75 voor de de daaropvolgende teams. Voor inschrijvingen voor 1 maart 2024 zal een gereduceerd tarief van 50% de bovenstaande prijs gelden.

Het is mogelijk om uw antwoorden aan te passen nadat het formulier afgerond is. U ontvangt hiervoor een link.

Voor vragen over dit formulier en de deelname kunt u ons bereiken via info@robocupjunior.nl of via ons instant messaging kanaal op Discord: https://discord.com/invite/mHREMyTrkp

Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy