Gyűjtés Vucskán Zoli családjának támogatására
Plébániai közösségünk aktív és csupaszív tagja, a Ferences Rendtartomány munkatársa, ferences öregdiák Vucskán Zoltán barátunk halálának okán közösségünk gyűjtést szervez Zoli családjának hosszú távú segítésére. 
Természetesen az adományozás az adakozó szándéka szerint lehet anonim, azonban a család részére nagy segítség, ha ennek mértéke valamennyire tervezhető. Ezért kérjük, aki rendszeres, hosszabb távú adománnyal tudja segíteni őket, akár saját nevével - akár bármilyen más azonosítóval, jeligével - rögzítse az űrlapon a vállalt felajánlás összegét és rendszerességét, időtartamát. 
Azok számára akik email címet megadnak az űrlapon tájékoztatást küldünk majd a továbbított adományokról, annak mértékéről. 
Az adományozás adminisztratív szervezője - így a bankszámla tulajdonosa - a Budai Ferences Alapítvány (18285707-1-41, 1024 Budapest, Margit krt. 23.). Az alapítvány elnöke Lendvai Zalán OFM, a számlaszámot kifejezetten erre a célra nyitottuk ezért a közlemény megnevezésétől függetlenül az ide érkező adományokat erre a célra fordítjuk. A felajánlásokat Isten fizesse meg!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név
Lehet a felajánló család megnevezése (pl: Kovács család) vagy lehet bármi más az anonimitás érdekében választott jelige.
Email
Amelyen az adományozót esetlegesen elérjük. Megadása nem kötelező, aki megad elérhetőséget annak az adomány továbbításáról tájékoztatást küldünk.
Felajánlott adomány összege *
Amennyiben ez egy rendszeres adomány, úgy az alkalmi összegét kérjük beírni. 
Adományozás gyakorisága *
Amennyiben ez egy rendszeres adomány, úgy az alkalmi összegét kérjük beírni. 
Adományozás idő intervalluma *
Kérjük az adományozás - jelenleg vállalt - végső dátumát adja meg. Ebből kikalkuláljuk, hogy addig milyen adományokra számíthat a család.
MM
/
DD
/
YYYY
Kér a vállalt adományozások esedékességekor figyelmeztető emailt az utalási adatokkal? *
Amennyiben ez segítséget jelent, szívesen megküldjük az esedékességekor a bankszámlaszámot figyelmeztetésképpen, ne kelljen keresni. Ennek előfeltétele a pontosan megadott email cím.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ferences Rendtartomány. Report Abuse