Aanmeldformulier Into the Grave 2020
Via onderstaand formulier kan je je aanmelden voor Into the Grave 2020. (Let op er zijn 9 onderdelen)

Voordat je dat doet willen/moeten we je wijzen op een aantal zaken die van belang zijn bij het werken op een festival. Daarom willen we je vragen om eerst het VRIJWILLIGERSREGLEMENT goed te lezen. Deze vind je terug op de website onder het kopje “Vrijwilligers”. Bij een ingevuld formulier gaan we er vanuit dat je op de hoogte bent van deze regels en hiermee akkoord gaat. Belangrijkste is dat je in het bezit bent een geldig identiteitsbewijs en minimaal 18 jaar oud bent als je achter de bar wil werken.

Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en wordt alleen gebruikt voor en door de organisatie LoudNoise.

Aangezien het nog even duurt voordat Into the Grave begint, kan het even duren voordat je een reactie krijgt. Als je binnen een week echter nog geen bevestiging hebt gekregen van je aanmelding, mag je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.

LET OP! een ontvangstbevestiging is GEEN bevestiging dat je ook echt op het rooster staat. We wachten nog even met het inroosteren, omdat er nog veel kan veranderen in jullie plannen(stuur ons alsjeblieft even een e-mail als dit zo is).
Je krijgt een aparte e-mail zodra je ook daadwerkelijk staat ingeroosterd.

Mocht je vooraf of na het invullen van het formulier vragen hebben, dan horen we dat heel graag. Je kan dan contact opnemen met ons opnemen via het e-mailadres itgvrijwilligers@gmail.com, dan weet je zeker dat je het juiste antwoord krijgt. Er zijn namelijk nogal wat zaken veranderd ten opzichte van de voorgaande jaren.

We sturen je z.s.m. de vrijwilligershandleiding, zodat je helemaal op de hoogte bent. (als je deze niet al ontvangen hebt uiteraard ;)) Lees deze goed door, ook als je al eerder op Into the Grave hebt gewerkt! Er gaan dit jaar wat zaken veranderen die voor iedereen van belang kunnen zijn, waaronder veranderingen in vergoedingen e.d.

Met vriendelijke groet,

Dorien Padding
Vrijwilligerscoördinator Into the Grave
Voornaam *
Your answer
Tussenvoegsel
Your answer
Achternaam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Hoe vaak ben je al vrijwilliger geweest bij Into the Grave *
Wat is je shirtmaat? (Geen girlies beschikbaar) *
Wil je gebruik maken van de vrijwilligers camping? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy