Atitudini și diferențe individuale în domeniul afacerilor din România
Bine ați venit la Studiul Atitudinilor și Diferențelor Individuale în Domeniul Afacerilor din România!

Numele meu este Cosmin Bold și sunt student masterand la Universitatea din Tilburg, Facultatea de Științe Sociale și Comportamentale din Olanda. În această cercetare dorim să aflăm care sunt atitudinile dvs. cu privire la deținerea de afaceri în România. În plus, ne interesează să observăm relațiile dintre atitudinile dvs. și trăsăturile dvs. de personalitate pentru a scoate în evidență mecanismele psihologice ale decidenților din domeniul afacerilor din România.

Pentru a participa la această cercetare este necesar să răspundeți la unele întrebări despre dvs. și despre credințele dvs. cu privire la deținerea de afaceri. Completarea chestionarului durează aproximativ 20 de minute. Chestionarul are trei părți. La sfârșitul fiecărei părți aveți posibilitatea să vă opriți sau să continuați și să primiți o recompensă.

Răspunsurile dvs. sunt complet anonime. Nici o informație personală, precum numele dvs. sau adresa de IP, nu va fi colectată. Dacă aveți întrebări legate de această cercetare puteți să contactați cercetătorul principal, Cosmin Bold, la adresa de e-mail: c.m.bold@tilburguniversity.edu.Mulțumim pentru participare!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy