Behën pjesë në Regjistri Evropian i Pacientëve
Pandemia e COVID-19 (Coronavirus) ka infektuar shpejt qindra mijë popullsi në të gjithë botën.
Derisa popull me infeksione COVID-19 kanë simptoma të lehtë ose pa simptoma, një pjesë e konsiderueshme e pacientëve mund të sëmuren.
Në këtë kohë, dihet pak për mënyrën sesi pacientët me sëmundje reumatike ose gjendje autoimune, shumë prej të cilëve përdorin mjekim dhe ilaçe që shtypin sistemin imunitar, preken nga virusi.

Do të keni mundësi të bashkoheni në projekt duke kompletoj këtë pyetësor fillestar që do të pyesë për historinë tuaj mjekësore dhe ilaçet (mjekim) që merrni. Pastaj, çdo javë do t'ju kërkojmë të plotësoni një pyetësor të shkurtër për të shënuar ndonjë simptomë që mund të keni zhvilluar dhe nëse jeni diagnostikuar me COVID-19. Nëse po, do t'ju kërkojmë më shumë informacion se si jeni trajtuar dhe si jeni shëruar nga sëmundja.

Ne kemi nevojë për të mbledhur adresën tuaj të emailit që të mund t'ju dërgojmë pyetësor vazhdim. Pas, adresa juaj e-mail hiqet nga të dhënat para se të analizohet. Asnjëherë nuk do ta ndajmë adresën tuaj të email me askënd tjetër.
 
Ju lutemi mos paraqisni asnjë informacion tjetër personal (si emri, adresa ose detajet e kontaktit) me këtë formë. Ju nuk keni pse të plotësoni formë dhe jeni të lirë të lini projekt në çdo kohë. çdo mjekim ose mbështetje që po merrni që po merrni nuk do të ndikohet nëse vendosni të mos merrni pjesë. Informacioni i mbledhur do të analizohet në mënyrë anonime nga partneritet ynë hulumtues. Një kopje e njoftimit tonë për privatësinë mund të gjendet në faqen tonë të internetit, , www.jarproject.org/covid.

Në këtë projekt pyesim për 'kushtet reumatologjike', kjo gjithashtu përfshin sëmundje autoinflamatore dhe sëmundje autoimune.
Informacioni që jepni në këtë projekt nuk shpërndahet me mjekun ose kujdesor shëndetësor. Nëse jeni shqetësuar për simptomat ose shëndetin tuaj, duhet të kërkoni këshilla nga mjeku juaj.

*I Nevojshëm
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Jam i gatshëm *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Juvenile Arthritis Research. Report Abuse