Välkommen till föreningen 1300 RallyCup.
Här samlas vi som är aktiva i 1300 RallyCup på ena eller andra sättet. Är vi aktiva förare och tävlar i cupen så är det en förutsättning att vara medlem. Vi tar nästan för givet att kartläsare och de övriga teammedlemmarna går med i gemenskapen.

Just gemenskapen i denna kostnadseffektiva RallyCup där vårt motto är: “Mycket Rally för Pengarna” är nog det viktigaste.

För den där lilla hundralappen så får Du tillgång till vår slutna FB-grupp som heter “Suzuki 1300 RallyCup”. Övriga forum har alla tillgång till. Det viktigaste är dock att Du bidrar med en liten peng till att driva vår verksamhet. Som medlem gör Du föreningen starkare i och med att Du då även tar på Dig skyldigheten att bidra med praktiska insatser. Detta är faktiskt ett krav vi kan ställa på Dig som medlem. Vi vill alltså bara ha medlemmar som kan bidra med något till Cupen. Inga fripassagerare.

Här följer lite uppgifter som vi behöver för att få vår medlemsmatrikel komplett. Samtidigt som Du fyller i nedanstående och skickar till vår medlemsansvarige så medger Du att vi får lagra dessa uppgifter i vårt dataregister.

100kr måste vara inbetalt på BG 822-4073 eller med swish till nr 123 535 14 65. Märk betalningen med fullständigt namn och telefonnummer.

VIKTIGT! Du kan inte bli medlem utan att ha fyllt i detta formulär och betalat in 100 kronor till 1300rallycup.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Förnamn *
Efternamn *
Gatuadress *
Postnr *
Ort *
Tel
Här skriver ni om ni vill ge ut er hemtelefon annars lämna blankt.
Mobil *
Vill ni vara med i våran smsgrupp? *
I våran smsgrupp skrivs allt mellan himmel och jord, i den kan man få hjälp och mycket annan information delas ut.
Required
Mailadress *
Hemsida
Klubb
Team
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy