Inschrijfformulier eerstejaarskamp
*Beste aankomende student,

Van 26 augustus tot en met 29 augustus organiseert MSV Santé, de studievereniging van Gezondheidswetenschappen, het eerstejaarskamp.

Dit zijn 4 dagen en 3 nachten vol met activiteiten, feestjes en heel veel plezier! Dat wil je gewoon niet missen, toch?!

Santé is een studievereniging, het is dus geen ontgroeningskamp. Dit kamp is juist bedoeld om plezier te hebben en je studiegenoten alvast te leren kennen. Tijdens de Inkom, de introductieweek van heel Maastricht, leer je de stad kennen, maar tijdens ons kamp leer je je medestudenten van Gezondheidswetenschappen kennen. Een goed begin van je studententijd dus!

We vertrekken maandagavond meteen na de Facultaire Introductie met bussen naar onze mooie locatie in Bree, België. Donderdagochtend na afloop van het kamp brengen we je naar Maastricht. Van daaruit kan iedereen op eigen gelegenheid naar huis.

Mis deze kans niet en schrijf je zo snel mogelijk in, want vol is vol. Als je je wilt inschrijven, vul dan het inschrijfformulier in en klik op submit. Voeg ons ook meteen toe op facebook: http://www.facebook.com/sante.kamp !

Deelname kost €55,-. Dit bedrag moet worden gestort op rekeningnummer NL53 RABO 0158 4220 23 ten name van MSV Santé, met als omschrijving ‘inschrijving kamp’ en je volledige naam. Aankomende studenten uit het buitenland hebben een BIC-code nodig om het geld over te kunnen maken. Deze is RABONL2U.

Wanneer je inschrijving ontvangen is, krijg je een e-mail als bevestiging met daarin extra informatie en vertrektijden. De paklijst met wat je mee moet nemen wordt later nog nagestuurd.

Voor meer informatie en vragen kun je onze website bezoeken: www.msvsante.nl, of stuur een mailtje naar msvsante_kampcie@maastrichtuniversity.nl​.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat jouw studievereniging organiseert, like dan onze facebookpagina MSV Santé https://www.facebook.com/MSVSante?fref=ts

Kamp 2019
We hopen je dan te zien!

Wat feitjes:
Kamp 2018:
Maximale Gezelligheid
30 begeleiders
121 deelnemers
10 kampcommissieleden
4 dagen lang leuke spellen & activiteiten

Liefs,
De kampcommissie der MSV Santé!
Foto van kamp 2018
INSCHRIJFFORMULIER EERSTEJAARSKAMP
Wij gaan als Kampcommissie zorgvuldig om met je gegevens. Na het kamp worden je gegevens verwijderd. Wanneer je het inschrijfformulier verzendt, ga je hiermee akkoord.
Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Geslacht *
Required
Adres *
Your answer
Postcode/Woonplaats *
Your answer
Nationaliteit *
Required
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
GSM-nummer *
Your answer
E-mail adres *
Your answer
In geval van nood waarschuwen
Naam *
Your answer
Tel. nr vast *
Your answer
Tel. nr mobiel *
Your answer
Zijn er nog andere zaken die we moeten weten als kampcommissie, zoals diëten of medicijngebruik? Geef ook graag even aan of je vegetariër bent.
Your answer
BELANGRIJK
Je aanmelding is pas volledig na betaling van €55,- naar rekeningnummer NL53 RABO 0158 4220 23 ten name van M.S.V. Santé Maastricht, met als omschrijving ‘inschrijving kamp’ en je volledige naam. (BIC: RABONL2U)

Na inschrijving ontvang je een e-mail met daarin nog extra informatie. De paklijst zal later nagestuurd worden.

Volg ons op http://www.facebook.com/sante.kamp

Deelname aan het kamp is op eigen risico
Druk op verzenden :)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service