Intresseanmälan Planeringsgrupp Umefolk 2021
Vi vill att Umefolk 2021, som så många år tidigare, ska erbjuda folkkultur av högsta klass till Umeå, Sverige och världen. Vi vet inte hur förutsättningarna för att göra det på ett tryggt och säkert sätt kommer att se ut. Vi väljer därför att satsa stort på litet - och vi bjuder in alla Umefolk-älskare att göra det tillsammans med oss!

Styrelsen för Umeå Folkmusikförening har beslutat att inte planera för ett Umefolk i vanlig storslagen skala 2021. Vi är ödmjuka inför osäkerheten om den pågående pandemin, och vi vill känna oss så säkra det går på att vi kan ta hand om varandra och andra på bästa sätt i de arrangemang vi är värd för. Inför Umefolk 2021 satsar vi därför stort på att göra något mindre. Vi tror att ovisshet kan vara en grogrund för kreativitet och att vi - om vi hjälps åt - kan hitta fantastiska former för musik och dans under helgen vecka 8.

Vi bjuder härmed in till en festivalgrupp med uppdrag att tänka, diskutera, klura, boka, ordna och så småningom genomföra Umefolk 2021. Vill du vara med? Anmäl ditt intresse i detta formulär!
Email address *
Namn *
Telefonnummer
Vilka arbetsområden är du mest intresserad av? Du kan välja ett eller flera alternativ. Du kan också lägga till ett eget alternativ. *
Required
Har du tidigare erfarenhet av arbete med Umefolk, eller med andra liknande arrangemang? Berätta i så fall gärna om det här!
Har du särskilda synpunkter, idéer, tankar eller förslag kring planeringsgruppens arbete och Umefolk 2021? Skriv dem här!
Former för planeringsgruppens arbete
Vi hoppas att planeringsgruppen ska kunna träffas regelbundet i Umeå, givet att smittskyddsläget och rådande rekommendationer tillåter det. Vi vill dock också att det ska vara möjligt för personer som inte bor i Umeå eller som inte kan eller vill vara med på fysiska möten att delta. Formerna för planeringsgruppens arbete kommer därför att kunna se lite olika ut, beroende på behov och önskemål inom gruppen.
Vilket skulle vara det bästa sättet för dig att delta i planeringsgruppens arbete? Du kan välja ett eller flera alternativ. Du kan också lägga till ett eget alternativ. *
Required
Behandling av personuppgifter
För att kunna ta emot din intresseanmälan behöver Umeå Folkmusikförening samla in och behandla personuppgifter om dig (namn, e-postadress och ev. telefonnummer). Genom att skicka in detta formulär godkänner du det. Uppgifterna kommer bara att användas för att kontakta dig gällande medverkan i planeringsgrupp för Umefolk 2021, och vi kommer inte att lämna uppgifterna vidare till någon annan.

Styrelsen för Umeå Folkmusikförening är personuppgiftsansvarig. Du kan kontakta styrelsen (se http://umeafolkmusik.se/kontakt) om du vill få tillgång till dina personuppgifter, få felaktiga personuppgifter rättade, få dina personuppgifter raderade eller få veta hur länge Umeå Folkmusikförening kommer att lagra personuppgifterna. Om du anser att Umeå Folkmusikförening inte har vidtagit begärda åtgärder med dina personuppgifter har du rätt att lämna in ett klagomål hos Datainspektionen som är tillsynsmyndighet.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Umeå Folkmusik. Report Abuse