Navigoinnin verkkokurssit ja -tutkinnot Navigation examina på nät Navigation Exams online
Suorita Suomen Navigoinninopettajien auktorisoima navigointikurssi ja -tutkinto kotona silloin kuin haluat! Ota yhteyttä. Lähetän sinulle lisätietoja.  Du kan avlägga navigationsexamina hemma när det passar dig! Kontakta mig om mer information. You can take navigation exams at home when it suits you best. Send me email to get more information.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimi Namn Name *
Olen kiinnostunut Jag är intresserad av I'm interested in *
Required
Kurssista
Navigointi 1 -kurssin hinta: 35e
Tarvitset kurssilla lisäksi erikseen tilattavat https://forms.gle/66HXNARvp3TgFbLMA
-oppikirja (Navigointi 1: Itämeri ja järvet)
-harjoituskartta (karttasivut 626.1 ja 321)
-harppi
-astelevy tai Course Plotter
-lyijykynä ja kumi

Kurssin suoritus vaatii noin 30 tuntia.

Kurssi etenee oppikirjan aiheiden mukaisesti (turvallisuus, sää, merikartta, kompassi, paikanmääritys, ja reittisuunnittelu. Vesiliikenne- ja meriteiden säännöt opiskellaan ja kerrataan vähitellen muiden teemojen yhteydessä.

On suositeltavaa tehdä kurssi esitetyssä järjestyksessä, sillä uudet taidot edellyttävät edellisissä opittuja taitoja. Voit aina palata taaksepäin kertaamaan.

Kussakin teemassa keskitytään harjoittelemaan kirjasta opiskeltavia tietoja ja taitoja. Lisäksi aiheista löytyy lisäselvennyksiä ja tarkennuksia kirjan aiheisiin. Tehtävien lopuksi saat aina automaattisen palautteen siitä, mikä meni oikein ja mikä olisi ollut hyväksyttävä vastaus. Voit itse merkitä tekemäsi kokonaisuudet suoritetuksi. Reittisuunnitteluosion tehtävän palautat kouluttajalle ja  saat siitä henkilökohtaisen palautteen.

Kurssi tähtää Navigointi 1-tutkinnon suorittamiseen hyvin tiedoin. Kurssin lopussa on harjoituskoe.

Navigointi 1- tutkinnon voi suorittaa verkossa.
Navigointi 1 ja 2 -tutkinnoista Om Navigation 1 och 2 examina About Navigation 1 and 2 exams
Hinta, Pris, Fee: 25e
Tarvitset tutkinnoissa/Du behöver i provet/You need in the exam
Navigointi 1: harjoituskartan/övningssjökort/training chart (karttasivut/blad/sheets 626.1 ja 321. Tämä on kurssin harjoituskartta/Används i kursen/Used in the course. Voit tilata sen erikseen/Kan beställas separat/Can be ordered separately (8e).
Navigointi 2: harjoituskartan (C33A Channel Islands)/övningssjökort(training chart. Tämä on kurssin harjoituskartta Används i kursen/Used in the course.   . Voit tilata sen erikseen/ Kan beställas separat/Can be ordered separately   (29e)

Voit tehdä tutkinnon haluamanasi ajankohtana. Aloitettuasi sinulla on 2h15m aikaa tehdä tutkinto loppuun. Saat tutkinnosta henkilökohtaisen palautteen ja hyväksytystä suorituksesta todistuksen sähköpostin liitteenä. Tutkinnot ovat Liikenne - ja viesintävirasto Traficomin hyväksymiä. Esimerkiksi hyväksytty Navigointi 2-tutkinto riittää osoittamaan kansainväliseen huviveneenkuljettajankirjaan vaadittua navigointitaitoa.
Tutkinto on Moodle-alustalla.
Du kan avlägga provet när du vill. När du börjat har du 2 h 15 min på dig att slutföra provet. Du får  personlig feedback på din prestion och ett intyg för ett godkänt resultat via email. Provet och intyg är godkända av Traficom.
You can take the exam whenever you like. Once you have started the exam you have 2 h 15 min to complete it. You get personal feedback on you performance and a diploma for the passed exam. The exam and diploma are approved by Traficom.

Kuka olen?
Juha Pasanen on kouluttaja ja koulutussuunnittelija, joka purjehtii Itämeren, Suomen ja Ruotsin sisävesien lisäksi Atlantilla ja Välimerellä. Hän kirjoittanut ollut kirjoittamassa mm. Navigointi 1: Itämeri ja järvet, Navigointi 2: vuorovedet ja Välimeri ja Purjeveneen päälliköksi sekä Taitava venepäällikkö oppikirjoja. Lisäksi hän on SPV:n ja PORY:n auktorisoima veneily- ja purjehduskouluttaja, tutkintojen vastaanottoja sekä vapaaehtoinen meripelastaja. Itse hän sanoo olevansa huviveneilijä, jolla harrastus on jo kauan sitten lähtenyt lapasesta.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy