AJÁNLATKÉRÉS APRÓHIRDETÉSRE
• Az alábbi űrlap kitöltésével kérhet ajánlatot a budapesti kerületi önkormányzatok gondozásában megjelenő NYOMTATOTT újságokban megjelenő APRÓHIRDETÉSRE.
• Ez az ingyenes ajánlatkérés Önre nézve semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az itt megadott információk nem jelennek meg a hirdetésben, csupán a kapcsolattartáshoz és - megrendelés esetén - a számlázáshoz van rájuk szükség.
• Ha Ön nem apró, hanem nagyobb hirdetés iránt érdeklődik, javasoljuk kattintson az oldal tetején a "Hirdetésfelvétel" / "Nyomtatott nagy hirdetés" almenü pontra.
A HIRDETÉS
Megjegyzés:
A X. kerületi Kőbányai Hírek újságban nincsenek apróhirdetések, így ide nem tud apróhirdetést feladni.
* Az V. kerületi Mai Belváros újság nem az önkormányzat lapja, de akként funkcionál. (A többi lap mind önkormányzati.)
Melyik budapesti önkormányzati újság(ok)ban szeretne hirdetni? *
Required
Apróhirdetés címszava
Milyen rovatban jelenjen meg a hirdetés? Nem kötelező megadni, témája alapján automatikusan besoroljuk. Ha olyan rovatot szeretne, ami itt nem szerepel, adja meg az utolsó pontban.
Apróhirdetés szövege *
Írja / másolja ide az apróhirdetés szövegét! Az ajánlott terjedelem 15-20 szó, de maximum 300 karakter. Több kerületben karakterszám-, illetve szószám-korlátozás van. Erről az ajánlatban tájékoztatjuk. Ne felejtsen el megadni elérhetőséget (telefonszám, email cím)!
Your answer
AZ AJÁNLATKÉRŐ
A kapcsolattartáshoz szükségünk lesz néhány adatra. Kérjük adja meg ezeket itt. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár. A megadott adatokat kizárólag az ajánlat készítésére használjuk fel.
Cégnév / név *
Ha magánszemélyként hirdetne, írja be: "lakossági". (A lakosságinak jelölt, de valójában üzleti hirdetéseket automatikusan átsoroljuk.)
Your answer
Az Ön (kapcsolattartó) neve *
(Nem jelenik meg a hirdetésben)
Your answer
A kapcsolattartó e-mail címe *
(Nem jelenik meg a hirdetésben)
Your answer
A kapcsolattartó telefonszáma *
(Formátuma: 36307135661, nem jelenik meg a hirdetésben.)
Your answer
Számlázási cím
Ajánlatkéréshez nem kötelező megadni. Minden megrendelésről számlát állítunk ki, még akkor is, ha Ön magánszemélyként adja fel hirdetését.
Your answer
Postázási cím
Ajánlatkéréshez nem kötelező megadni. (Csak ha eltér a számlázási címtől)
Your answer
Adószám
Ajánlatkéréshez nem kötelező megadni. (Csak cég, vállalkozás esetén kérjük megadni.)
Your answer
Adatkezelés *
Az itt megadott, azonosításra alkalmas adatait kizárólag az ajánlatkészítéshez használjuk fel és a jogszabályban meghatározott ideig tároljuk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt találja: https://www.keruletiujsag.hu/keruleti-ujsag/adatkezelesi-tajekoztato
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.