Serbare si compensare sedinta neefectuata
Asa cum stiti, cursul din data de 21.05.2017 a fost anulat din cauza unor defectiuni de ordin tehnic aparute la patinoar.

Din pacate, timpul nu ne permite sa recuperam aceasta sedinta de curs, motiv pentru care, impreuna cu cei de la patinoar, am gasit ca si solutie oferirea unui  voucher cu 3 intrari la patinoarul Cotroceni On Ice, valabile pana la 30 septembrie 2017,  ca si compensare pentru aceasta sedinta neefectuata.

Voucherul il veti primi in data de 27 mai 2017, in timpul serbarii de patinaj organizate cu ocazia finalizarii acestui sezon al cursurilor, doar pe baza abonamentului aferent acestui modul.

Totodata va reamintim  ca serbarea din data de 27.05.2017 se desfasoara in intervalul 9:00-12:00, dupa cum urmeaza:

o   Grupa avansati – ora 9:00 – imbracati conform indicatiilor primite la curs

o   Grupa intermediari – ora 10:00 – imbracati in culoarea ”portocaliu”

o   Grupa primii pasi/incepatori – ora 11:00 – imbracati in culoarea ”rosu”

Important! Orele mentionate mai sus reprezinta orele la care toti copiii din grupa respectiva trebuie sa fie pregatiti sa intre pe gheata, urmand sa intre pe gheata doar in momentul in care vor fi anuntati de instructori.

Taxa de participare la serbare este de 40 de lei/persoana.

Va rugam sa completati acest formular si sa ne spuneti daca puteti participa la serbare. Avem nevoie de numarul exact al copiilor care vor participa la eveniment pentru a le pregati cate un cadou.

*****

In perioada iunie-septembrie 2017, Scoala de Patinaj va avea vacanta, urmand sa ne revedem pe gheata incepand cu luna octombrie 2017.

Informatiile legate de inscrierile, tarifele si programul urmatorului sezon al cursurilor vor fi anuntate in luna septembrie pe site-ul www.scoaladepatinaj.com si pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/ScoaladePatinaj/

 

Ne vedem pe gheata!

Echipa Scolii de Patinaj EduSport

Telefon: 0723.623.712


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Numele si prenumele copilului *
Numar de telefon *
E-mail *
Grupa *
Participa la serbarea din 27 mai 2017 *
Required
Impresiile dvs. cu privire la derularea cursurilor noastre sunt foarte importante pentru noi. De aceea, va rugam sa ne spuneti in cateva cuvinte parerea dvs legata de aceste cursuri si ce anume credeti ca ar mai trebui imbunatatit. Va multumim!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy