Leksands Friidrotts klubb
Ännu en härlig friidrottssäsong till ända.
Flera nya, suveräna inspiratörer till ledare, en hel hop med nya friidrottare och massor med rara och trevliga föräldrar har tillkommit!

I år kommer klubbens årsmöte att hållas efter årsskiftet. Då är alla välkomna att äta och umgås tillsammans. Vi återkommer mer om praktiska detaljer så som tid och plats kring detta.

Då vi nu är så många vuxna kring barnen i föreningen så har vi möjlighet att hjälpas åt med små, små åtaganden som enkelt och lindrigt tidskrävande kan ge stort stöd till föreningen. Ni/DU hjälper oss mycket om vi slipper tillfråga och jaga er angående detta. Styrelsen har ordnat det så att det är många, men små uppdrag man kan ta åt sig (ett räcker) men som gör klubben lättskött och organiserad. Eftersom vi inte behöver jaga sponsorer, dra in pengar genom försäljning el kämpa med dyra omkostnader så behöver vi ”bara” förvalta och jobba framåt så mycket som vi själva vill och orkar.

Välj ett område du har lätt för el skulle gilla att pyssla med så får vi snart ihop en väl fungerande organisation där ingen behöver ha uppdrag som blir en belastning för en själv el sin familj. I och med detta så kommer det bara vara roligheter och trevliga stunder tillsammans där vi kan lägga fokus på våra aktiva och fortsätta erbjuda rörelse och glädje för barnen!

Varmt välkommen med ditt önskemål om vilket uppdrag som skulle kunna passa dig.

Först till kvarn!

Varma hälsningar
Styrelsen
Email address *
Mitt barns namn *
Your answer
Mitt Namn *
Your answer
Styrelsearbetet tycker jag är skoj!
Captionless Image
Jag vill gärna ingå i teamet kring föreningens Träning!
Captionless Image
Föreningens tävling är skoj och här vill jag bidra!
Captionless Image
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy