Anmälan Utvecklingsträffar 2017
UPPDATERING MED ANLEDNING AV FRAMFLYTTAD TRÄFF I HELSINGBORG!

Inbjudan till Utvecklingsträff 2017 för dig som cricketklubb
Var med och påverka resan mot #svenskcricket 2025 - med medlemmarna i fokus!

Svensk Cricket har vuxit kraftigt de senaste fem åren och nu är det dags att ta nästa kliv, därför välkomnar vi er förening till Utvecklingsträff 2017. Kom med och få höra vad som är på gång inom Svensk Cricket, var med och påverka och få chans att utveckla er förening för framtiden. Det vi diskuterar och kommer fram till dokumenteras och blir värdefulla underlag till vårt fortsatta arbete. Under hösten samlar vi alla er cricketföreningar på sju olika platser runt om i landet för att tillsammans utveckla vår verksamhet mot en ännu starkare och än mer välmående organisation. För våra nuvarande och framtida medlemmar!

Den här kvällen är till för er och för framtidens cricket!
Den här kvällen är till för din cricketklubb där ni under tre timmar kommer att få höra mer om svensk idrott, prata om hur er verksamhet fungerar idag, identifiera vad ni skulle vilja göra för att utveckla er verksamhet och ni kommer få med er konkreta verktyg för att fortsätta arbetet på hemmaplan.
Ni kommer även få höra vad förbundet planerar för och vilket stöd förbundet och SISU-distriktet kan vara i ert arbete. Vi kommer även diskutera distriktsfrågan och prata mer om vad strategi 2025 betyder för cricket.
På plats kommer ert SISU-distrikt finnas med och leda processen. Förbundskansliet kommer också vara med för att lyssna in vilket stöd ni önskar av dem och vad vi tillsammans behöver jobba vidare med för att utveckla Svensk Cricket.

Kom inte ensam och bilda gärna fokusgrupp
För att er förening ska få ut det bästa från utvecklingsträffen är det bra att komma minst 3 men gärna upp till 5 personer. Tänk också på vilka roller ni har. För att ni ska få till de bästa samtalen är det bra om personerna har olika roller i föreningen. Ledare, styrelseledamot, förälder, ungdom osv. Med 5 personer med olika roller får ni en bredd av erfarenheter och kunskaper som gör att ni tar ert arbete längre. Läs mer om fokusgrupper i den blå rutan nedan.

Språk
Vi kommer anpassa vilket språk vi pratar under kvällarna (engelska eller svenska) så att så många som möjligt kan vara med och ta del av presentationer och dialog. Vid anmälan kommer ni få uppge vilket språk ni föredrar så vi kan anpassa kvällen än mer utifrån era önskemål.

Vid frågor och funderingar
Kontakta Ulrika Lingslunde, ulrika.lingslunde@cricket.rf.se eller 0739-899 162

VARMT VÄLKOMMEN!

Jag anmäler mig till följande Utvecklingsträff: *
Vi återkommer med platser för träffarna inom kort
Namn (för- och efternamn) *
Your answer
Förening jag representerar
Your answer
Funktion/roll i föreningen
Your answer
E-post *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Vilket språk föredrar du att vi pratar under kvällen *
Särskilda önskemål om kost
Your answer
Övrigt
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms