Jornades «El canvi climàtic i els desafiaments per la seguretat al segle XXI»
📅12 i 13 de març 📍Campus UIB

➡️Inscriu-te al següent formulari per assistir a les Jornades sobre la seguretat i el canvi climàtic organitzades conjuntament pel LINCC UIB i el Ministeri de Defensa:
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
DNI *
Cal escriure el DNI complet, amb la lletra
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Indica a continuació quins són els teus estudis, per favor
Your answer
Especifica, per favor, quina és la teva professió actual
Your answer
Voldries un certificat d'assistència?
Per verificar la participació a efectes de poder expedir el certificat, hi haurà un full d'assistència per als interessats
Llei de Protecció de Dades
Consentiment per al tractament de dades personals:

«En compliment del que disposa la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, us informam que les dades recollides seran incloses en un o més fitxers gestionats per la UIB en el registre de l’activitat de tractament habilitat a l’efecte, la finalitat dels quals és gestionar la vostra
inscripció a aquestes jornades. Les dades sol·licitades són necessàries per acomplir la finalitat esmentada i, per tant, el fet de no obtenir-les impedeix d’aconseguir-la. Qualsevol comunicació que s'estableixi relativa a les jornades es farà per correu electrònic.
La UIB és la responsable del tractament de les dades i com a tal us garanteix els drets
d'accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat, limitació del tractament i de no
ser objecte de decisions individuals automatitzades pel que fa a les dades facilitades. Per exercir els drets indicats us heu d'adreçar per escrit a: Universitat de les Illes Balears, Secretaria General, a l'atenció de la delegada de protecció de dades, cra. De Valldemossa, km 7,5, 07122 Palma (Illes Balears); o per correu electrònic a dpo@uib.cat. De la mateixa manera, la UIB es compromet a respectar la confidencialitat de les vostres dades i a utilitzar-les d'acord amb la finalitat dels fitxers.»
Marca aquí si estàs conforme *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy