Vauhtisammakon juoksukoulun ilmoittautumislomake, Kevät 2018 / TURKU
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Vauhtisammakon juoksukoulun TURUN juoksukouluihin kevään kaudelle 2018. Keväällä juoksukouluryhminä on tarjolla (avoimet ryhmät) Alkajat, Alkajat+, Kuntoilijat, Vauhtikuntoilijat, Kuntoruparit ja Ruparit. Näiden ryhmien tasovaatimukset näet alta. Ilmoittaudu sen tasoiseen ryhmään, jonka tasovaatimuksen täytät ilmoittautumishetkellä. Jokaisessa ryhmässä tulee tekniikkaharjoittelua, joten ilmoittaudu oman juoksukuntosi mukaiseen ryhmään. Juoksukoulu maksetaan samalla kuin tämä lomake täytetään. Ilmoittautua voi niin kauan, kuin tämän lomakkeen kautta pystyy ilmoittautumisen tekemään.

Näiden ryhmien lisäksi 24.1.18 alkaa juoksun valmennusryhmä, jossa sinua valmennetaan henkilökohtaista tavoitettasi kohti. Valmennusryhmässä treenaat henkilökohtaisella juoksuohjelmalla kohti omaa tavoitettasi. Samalla osallistut kerran viikossa valmennusryhmän yhteiseen harjoitukseen maanantaisin 16.30-17.30 ja yhdistät alla olevista avoimista juoksukouluryhmistä treeniisi yhden oman kuntotasosi mukaisen viikkotreenin. Lisätietoja ja ilmoittautumisen valmennusryhmään löydät tästä linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJvsO8I7JWSuP8yXWHKNAT7RKi9aJVL42DjkTU-0mLnPWwfA/viewform


Lisäksi 8.1.18 alkaa Start! -juoksun aloittajien oma ryhmä.Mikäli haluat ennen Alkajien ryhmän alkamista tulla Start!-ryhmään nostamaan peruskuntoa, katso tästä linkistä lisää ja ilmoittaudu mukaan:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4FuX_ySX-Q8zuiFjOzVqMNwXixi0rjHKAzA38QNyVfiPklA/viewform


Juoksukoulun ja voi maksaa tilisiirron lisäksi myös liikuntaseteleillä tms. maksuvälineellä. Katso maksuohjeet alempaa tästä lomakkeesta.

Juoksukoulun treenit on ulkona ja lähtöpaikkana toimii Vauhtisammakko, Sirkkalankatu 13 Turku.

KEVÄÄN KAUDEN 24.1.-27.4.18 JUOKSUKOULUT:

Avausluento 24.1.2018 klo 18.00-n.19.30 Turun yliopisto, Educarium (EDU 2, 2. kerros), Assistentinkatu 5, Turku.
Juoksukoulun treenit lähtevät Vauhtisammakolta (Sirkkalankatu 13, Turku).

Kausi 24.1.18-27.4.18

ALKAJAT
- lähtötaso: Juoksuharjoittelun aloittajalle (muuta liikuntaharrastusta hieman tehtynä aiemmin), 5 min yhdenjaksoinen juoksu
- treenit: ti ja to 17.45-18.45 tekniikkaa ja intervalleja
- hinta 115 e (opiskelijat 110 e)

ALKAJAT+
- lähtötaso: 15 min yhdenjaksoinen juoksu
- treenit: ti ja to 17.45-18.45 tekniikkaa ja intervalleja ja su yhdenjaksoinen juoksulenkki (pitkä lenkki 1/pitkä lenkki 2)
- hinta 125 e (opiskelijat 120 e)

KUNTOILIJAT
- lähtötaso: 5km alle 35 minuuttia
- treenit: ma 17.30 ja ke 19 tekniikkaa ja intervalleja sekä su yhdenjaksoinen juoksulenkki (pitkä lenkki 1/pitkä lenkki 2)
- hinta 115 e (opiskelijat 110 e)

VAUHTIKUNTOILIJAT
- lähtötaso: 5 km alle 30 minuuttia
- treenit: ti ja to 19 tekniikkaa ja intervalleja sekä su yhdenjaksoinen juoksulenkki (pitkä lenkki 1/pitkä lenkki 2)
- hinta 115 e (opiskelijat 110 e)

KUNTORUPARIT
- lähtötaso: 10 km alle 55 minuuttia
- treenit: ma 19 tekniikkaa ja pidempiä intervalleja, ti ja to 19 tekniikkaa ja intervalleja sekä su yhdenjaksoinen juoksulenkki (pitkä lenkki 1/pitkä lenkki 2)
- hinta 115 e (opiskelijat 110 e)

RUPARIT
- lähtötaso: 5 km alle 25 min / 10 km alle 50 min
- treenit: ma 19 tekniikkaa ja pidempiä intervalleja, ti ja to 19 tekniikkaa ja intervalleja sekä su yhdenjaksoinen juoksulenkki (pitkä lenkki 1/pitkä lenkki 2)
- hinta 115 e (opiskelijat 110 e)

Sunnuntain pitkät lenkit
- Sunnuntain pitkä lenkki 1 tai 2 kuuluu ryhmien alkajat+, kuntoilijat, vauhtikuntoilijat, kuntoruparit ja ruparit viikko-ohjelmaan
- Pitkä lenkki 1 on lähtee noin klo 16-17 aikaan ja on vauhdiltaan noin 7.30-7.45min/km. Muutamalla ensimmäisellä viikolla mukana on kävelyä. Alkuviikkojen jälkeen kävely jää pois ja lenkki on kokonaan juoksua.
- Pitkä lenkki 2 lähtee noin klo 18 aikaan ja on vauhdiltaan noin 6.45-7min/km.

_______________

VALMENNUSRYHMÄ

Juoksukoulun valmennusryhmässä sinua valmennetaan kohti omaa yksilöllistä tavoitettasi. Tavoitteesi voi olla 5 km tai 10 km yhdenjaksoinen juoksu, puolimaratonin tai maratonin juokseminen taikka tietyn matkan tavoiteajan parantaminen. Tässä juoksukouluryhmässä sinua valmennetaan kohti omaa tavoitettasi. Ryhmässä saat yksilöllisen valmennuksen valmentajan tuella sekä ryhmän tuen auttamaan sinua kohti unelmaasi.

Treenaat valmennusryhmän kanssa kerran viikossa, avoimen juoksukoulun oman tasoisen ryhmäsi kanssa kerran viikossa (katso ryhmät yllä) sekä noudatat sinulle räätälöityä henkilökohtaista juoksuohjelmaa. Kurssi sisältää myös juoksijan voimaharjoitteiden tekniikoiden opettelua sekä kahvakuulalla että levýtangolla.

Sisältö:
•avausluento 24.1.2018
•yksilöllinen valmennus kohti omaa tavoitettasi
•henkilökohtainen juoksuohjelma 30.4.18 asti
•viikoittain yksi harjoitus ja/tai luento valmennusryhmän kanssa maanantaisin 16.30-17.30, ajalla 24.1.-23.4.18
•viikoittain yksi harjoitus juoksukoulun muussa ryhmässä, ajalla 24.1.-27.4.18
•InBody-kehonkoostumusmittaus kurssin aluksi ja lopuksi

Hinta 250e. Ks. alennettu hintaporras alla olevasta linkistä.
Ilmoittautuminen ja kurssin tarkempi sisältö tässä linkissä:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJvsO8I7JWSuP8yXWHKNAT7RKi9aJVL42DjkTU-0mLnPWwfA/viewform
________

Juoksukoulujen alaikäraja on 15-vuotta.
__________

KURSSIMAKSUN SUORITTAMINEN ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ

Juoksukoulu (Start!, Alkajat, Alkajat+, Kuntoilijat, Vauhtikuntoilijat, Kuntoruparit, Ruparit) maksetaan tämän ilmoittautumisen yhteydessä alla olevalla ohjeella. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan MAKSUPÄIVÄ. Mikäli juoksukoulun ryhmät tulevat täyteen, on paikat varattuna niille osallistujille, jotka ovat tehneet maksusuorituksen kurssista. Valmennusryhmän ilmoittautuminen ja maksu tehdään yllä olevan erillisen linkin kautta.

JUOKSUKOULUN MAKSUOHJE

1.Maksa osallistumismaksu
- Alkajat, Kuntoilijat, Vauhtikuntoilijat, Ruparit, Kuntoruparit 115 e (opiskelijat 110 e)
- Alkajat+ 125e (opiskelijat 120 e)
tilille Nordea IBAN FI49 1652 3000 0167 28. Viite: 415129. Saaja Tmi Mikko Liukka. Muista käyttää viitettä!
Mikäli juoksukoulun maksaa eri henkilö kuin osallistuja, kirjoita maksun yhteydessä viestikenttään osallistujan nimi.

Voit maksaa myös liikuntaseteleillä, kulttuuriseteleillä, TYKY-kuntoseteleillä, tai Virike-seteleillä, Body&Mind-kortilla, Smartum-maksukortilla sekä Sporttipassilla. Kirjoita seteleihin nimesi ja tuo ne avausluennolle. Maksukorteilla (esim. Body & Mind) voit tehdä maksusuorituksen avausluennolla tai treeneissä.

Mikäli haluat maksuaikaa, tiedustele mahdollisuuksia maksaa laskulla anni@vauhtisammakko.com. Laskutuslisä 2,50 euroa/lasku.

2.Tuo maksusta kuitti avausluennolle tai lähetä se sähköpostilla laskutus@vauhtisammakko.com. Katso, että kuitissa on osallistujan nimi.
_________________________________________________________________
SPORTTIPASSILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa Vauhtisammakon liikuntapalveluiden laskut myös SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi
*Valitse SporttiPassin verkkomaksu
*Valitse riippuvalikosta Vauhtisammakko (Tmi Mikko Liukka)
*Kirjoita summa euroissa
*Kirjoita palvelunkuvaukseen Viite: 415129, juoksukoulu kevät 2018TKU

EAZYBREAKILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa kurssin Eazybreakin mobiilissa valitsemalla maksukohteeksi Vauhtisammakko Turku ja käyttämällä koodia Q866.
________________________________________________________________

Tämän ilmoittautumisen lisäksi ei tarvitse ilmoittautua sähköpostilla. Mikäli sinulla on kysyttävää ryhmistä, lisätietoja saa anni@vauhtisammakko.com tai mikko@vauhtisammakko.com.

Jos et ole varma mihin ryhmään ilmoittaudut, kysy asiaa yllä olevista sähköpostiosoitteista tai ilmoittaudu tämän lomakkeen kautta siihen ryhmään, jota pidät todennäköisimpänä vaihtoehtona. Ryhmää voi vaihtaa kauden alussa huolimatta siitä mihin ryhmään olet nyt ilmoittautunut.

Facebookissa toimii Turun juoksukoulun osalta ryhmä Vauhtisammakon juoksukoulu. Sinne kannattaa käydä liittymässä. Lisäksi Vauhtisammakoa voit seurata Instagramissa @vauhtisammakko sekä @anniliukka ja @juoksunaattori. Lisäksi facebookissa toimii sivu Vauhtisammakko, josta kannattaa käydä tykkäämässä.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokainen harjoittelee omalla vastuullaan. Järjestäjällä on oikeus aikataulun ja sisällön muutoksiin.

TÄMÄN LOMAKKEEN TÄYTTÄMISESTÄ EI TULE SINULLE ERIKSEEN VAHVISTUSTA SÄHKÖPOSTIIN. Saat muutamaa päivää ennen kurssin alkamista yleisinfon sähköpostilla.

19.2.-25.2.18 on juoksukoulun taukoviikko ja silloin ei ole yhteisharjoituksia. Viikko on tarkoitettu palautumiseen harjoittelusta.

Kurssin aikana ei ole mahdollista korvata väliin jääviä harjoituksia toiseen ryhmään. Poissaolokertojen harjoituksia ei toimiteta erikseen sähköpostilla. Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa etukäteen.

Kurssille mahtuu mukaan niin kauan kuin tämän linkin kautta voi ilmoittautua ryhmiin.

Tervetuloa mukaan!

Vauhtisammakot

Email address *
Osallistujan nimi: *
Täytä tähän kenttään koko nimesi.
Your answer
Puhelinnumero: *
Your answer
Postiosoite: *
Katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka.
Your answer
Syntymäaika: *
Your answer
Juoksukouluryhmä: *
Maksan juoksukoulun liikuntaseteleillä, TYKY-seteleillä, Mind&Body-kortilla, Sporttipassilla tai vastaavalla maksuvälineellä: *
Mikäli sinulla on liikuntaseteleitä tms. vain osaan maksusta. Tuo setelit avausluennolle ja maksa loppu osuus yllä olevalla maksuohjeella tilisiirtona.
Juoksukoulun maksupäivä: *
Juoksukoulu maksetaan ilmoittautumisen (tämän lomakkeen täyttämisen) yhteydessä yllä olevalla maksuohjeella. Täytä alla olevaan kenttään päivämäärä, jona olet suorittanut maksun tilisiirtona (eli ilmoittautumispäivä tai sitä aiempi päivä; koska juoksukoulu maksetaan samalla kun ilmoittaudutaan, ei tähän kenttään voi syöttää tulevaisuudessa olevaa päivämäärää). Mikäli maksat liikuntaseteleillä, syötä kenttään avausluennon päivämäärä 24.1.18. Mikäli haluat maksuaikaa taikka haluat maksaa juoksukoulun erissä, ota yhteyttä anni@vauhtisammakko.com.
Your answer
Maksetun osallistumismaksun määrä (liikuntasetelit ja/tai tilisiirto): *
Your answer
Olen ollut aiemmin mukana Vauhtisammakon juoksukoulussa:
Juoksukoulun ilmoittautuminen on sitova *
1.1.2018 jälkeen tehdyissä peruutuksissa maksetusta kurssimaksusta pidetään 50%:a. Lääkärintodistuksella osallistumisen voi siirtää kokonaisuudessaan seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee mukaan terveenä. Mikäli kurssi jää kesken, pystyy käyttämättä jääneen osan kurssista siirtämään lääkärintodistuksella seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee terveenä mukaan. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Harjoittelen omalla vastuullani. Minusta saa ottaa ryhmässä kuvia treeneistä ja julkaista niitä Vauhtisammakon kanavissa.
Lisätietoja:
Tähän voit kirjata lisätietoja:
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service