E-COMMERCE ONDERWERPEN
Jouw kennis en interactie staat centraal! Nu het evenement een digitaal jasje gekregen heeft door de COVID-19 omstandigheden is het handig om op voorhand in grote lijnen te weten, welke e-commerce onderwerpen je graag besproken wil hebben. Zo kunnen we onze virtuele kamers (binnen het platform Zoom) indelen en benoemen.
Voornaam + familienaam *
Over welk(e) onderwerp(en) zou je graag willen sparren met een andere E-commerce Manager? *
HET CONCEPT
Je haalt te weinig meerwaarde uit een e-commerce evenement waar je naar sprekers komt luisteren en gesprekken voert met standhouders. Herkenbaar? Dat is de reden waarom EME focust op waardevolle e-commerce contacten. Dit is geen event met klassieke presentaties en standhouders.

Er is 1 belangrijke wet: “Als mensen gedurende de bijeenkomst merken dat zij in een situatie niets leren of bijdragen, moeten ze hun twee voeten gebruiken om zich naar een meer productieve plek.”

Kortom je praat in kleine groepen met andere e-commerce managers over dezelfde problemen en uitdagingen die je ervaart op vlak van e-commerce. Verwacht je aan concrete e-commerce tips & tricks.
HOE VERLOOPT HET?
Het evenement verloopt volgens een Open Space formule dit wil zeggen dat meerdere deelnemers samen oplossingen zoeken voor e-commerce gerelateerde problemen. Jij als deelnemer bepaalt dus zelf welke e-commerce onderwerpen besproken worden, welke topics je bijwoont en hoelang de sessie duurt.
DIGITAAL DANKZIJ ZOOM
Met COVID-19 in het achterhoofd, zal dit evenement digitaal doorgaan. Dankzij het platform Zoom, is er de mogelijkheid om virtueel kamers aan te maken. Deze kamers gaan we high-level een naam geven, jouw onderwerpen kunnen hierbij helpen!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy