Формулар за пријавување на претпријатија од Општина Струмица за учество на два регионални саеми во Кукуш, Грција и Кичево - ,,Бизнис Мрежа С-К-К”
1. Регионален саем во Кукуш, Грција
Очекуван број на изложувачи: 50 претпријатија од Кукуш и Поликастро, Грција; 20 претпријатија од Струмица и 15 претпријатија од Кичево;
Датум на одржување: 16.11.2016 (среда) - 17.11.2016 (четврток);
Место на одржување: Кукуш, Грција;
Работен јазик: Англиски / Македонски / Грчки.

2. Регионален саем во Кичево
Очекуван број на изложувачи: 25 претпријатија од Кукуш и Поликастро, Грција; и 15 претпријатија од Струмица;
Датум на одржување: 28.11.2016 (понеделник) - 29.11.2016 (вторник);
Место на одржување: Кичево;
Работен јазик: Македонски / Албански / Грчки.

Крајниот рок за доставување на пријавите за учество на еден и/или двата регионални саеми е 5ти Ноември, 2016 година, најдоцна до 12:00 часот.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms