Ilmoittautumislomake kesäleirit 2023
Tervetuloa Finnbyn tallin kesäleirille! :)

Leirejä lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille! Ensikertalaisista kokeneisiin.

Leirillä tutustutaan pihattolauman poneihin ja hevosiin, hoidetaan niitä, opetellaan hevosystävällisiä, eettisiä ja turvallisia hevostaitoja, toimitaan hevosten kanssa, liikutaan luonnossa, leikitään ja puuhataan muuta hauskaa sekä rentoudutaan ja rauhoitutaan hevosystäviemme kanssa.

Kaiken perustana on hevosten ja ihmisten hyvinvointi ja turvallisuus, sekä ystävyys hevosten kanssa. Opettelemme hevosten kieltä ja toimivaa, lempeää kommunikointia hevosten kanssa.

Finnbyn tallilla pääset tutustumaan mm. myös hevosten lajityypilliseen elämään, kengättömyyteen, kuolaimettomuuteen, tunnetaitoihin, luonnollisiin hevostaitoihin, maastakäsittelyyn, ratsastuksen biomekaniikkaan ja hevosten kouluttamiseen positiivisella vahvisteella.

Leireillämme voit halutessasi toimia hevosten kanssa vain maastakäsin, tai halutessasi myös ratsastaa ja kokeilla kärryajelua.

Uutuutena tänä kesänä Sounds for horses äänimaljaleiri ja rumpukurssileiri!


LEIRIT (lue majoituksesta lisää alta)

🦄 Lastenleiri ma-ti 5-6.6 
klo 11-17
Hevostaitoja, hevostenhoitoa, poni- ja lammasagilityä, vikellystä, kärryajelua, teoriaa, istuntaopetusta, ratsastusta, maastoretki laavulle ja rantaan hevosia uittamaan. 
Hinta 225e/hlö

🦄 Aikuistenleiri pe-su 30.6-2.7
pe klo 15-21
la-su klo 12-18
Hevostaitoja, hevostenhoitoa, hevosten kouluttamista, maastakäsittelyä, poniagilityä, teoriaa, istuntaopetusta, ratsastusta, kärryajelua, maastoretki laavulle ja rantaan hevosia uittamaan. Kylpypalju, poreamme ja puusauna osallistujien käytössä.
Hinta 350e/hlö (lue täysihoidosta lisää alempana)

🦄 Nuortenleiri ti-to 4-6.7
klo 12-18
Hevostaitoja, hevostenhoitoa, hevosten kouluttamista, maastakäsittelyä, poniagilityä, teoriaa, istuntaopetusta, ratsastusta, kärryajelua, maastoretki laavulle ja rantaan hevosia uittamaan. Leirillä voi kokeilla myös kaulanaruratsastusta ja vikellystä. Kylpypalju, poreamme ja puusauna osallistujien käytössä.
Hinta 320e/hlö (lue täysihoidosta lisää alempana)

🦄 Sounds for horses äänimaljaleiri la-su 8-9.7
Opetellaan hoitamaan hevosia äänimaljoilla. Rentoudutaan. Tasapainotetaan kehoa ja mieltä, luodaan sydänyhteyttä hevoseen. Myös muuta ohjelmaa voidaan sisällyttää osallistujien toiveiden mukaan. Kylpypalju, poreamme ja puusauna osallistujien käytössä. Lisätietoja tulossa!
Hinta 370e/hlö (täysihoito maksuton) 

🦄 Aikuistenleiri ti-ke 11-12.7
klo 12-18
Hevostaitoja, hevostenhoitoa, maastakäsittelyä, poniagilityä, teoriaa, istuntaopetusta, ratsastusta, kärryajelua, maastoretki laavulle ja rantaan hevosia uittamaan. Illalla kylpypalju, poreamme ja puusauna osallistujien käytössä.
Hinta 250e/hlö (lue täysihoidosta lisää alempana)

🦄 Rumpukurssileiri pe-su 14-16.7
Valmistetaan käsityönä omat kehärummut. Soitetaan hoitavia rumpuja hevosille. Koetaan luontoyhteys, yhteys omaan sisäiseen tietoon, yhteys hevoseen. Myös muuta ohjelmaa voidaan sisällyttää osallistujien toiveiden mukaan. Kylpypalju, poreamme ja puusauna osallistujien käytössä. Lisätietoja tulossa!
Hinta 580e/hlö (täysihoito maksuton) 

🦄 Äiti-lapsileiri ti-ke 18-19.7
klo 12-18
(tai isä/muu aikuinen lapsen kanssa)
Hevostaitoja, hevostenhoitoa, poniagilityä, teoriaa, istuntaopetusta, ratsastusta, kärryajelua, maastoretki laavulle ja rantaan hevosia uittamaan. Illalla kylpypalju, poreamme ja puusauna osallistujien käytössä.
Hinta 200e/hlö (lue täysihoidosta lisää alempana)

🦄 Aikuistenleiri pe-su 21-23.7 (Täynnä! Voit ilmoittautua varasijalle) 
pe klo 15-21
la-su klo 12-18
Hevostaitoja, hevostenhoitoa, hevosten kouluttamista, maastakäsittelyä, poniagilityä, teoriaa, istuntaopetusta, ratsastusta, kärryajelua, maastoretki laavulle ja rantaan hevosia uittamaan. Kylpypalju, poreamme ja puusauna osallistujien käytössä.
Hinta 350e/hlö (lue täysihoidosta lisää alempana)

🦄 Lastenleiri ti-ke 25-26.7 
klo 12-18
Hevostaitoja, hevostenhoitoa, poni- ja lammasagilityä, vikellystä, kärryajelua, teoriaa, istuntaopetusta, ratsastusta, maastoretki laavulle ja rantaan hevosia uittamaan. 
Hinta 225e/hlö (lue täysihoidosta lisää alempana)

🦄 Erityislastenleiri pe 28.7
klo 12-16
Hevosiin ja tallin muihin eläimiin tutustumista, hevostenhoitoa, poniagilityä, ratsastusta ja kärryajelua. Tallin puolesta kaikille osallistujille oma henkilökohtainen avustaja, myös oma avustaja/oma aikuinen on tervetullut mukaan, maksutta!
Hinta 100e/hlö (oma aikuinen saa tulla maksutta mukaan)

🦄 Maastoleiripäivä la 29.7
klo 12-18
Hevostaitoja, hevostenhoitoa, teoriaa, istuntaopetusta, ratsastusta, kärryajelua, maastoretki laavulle.
Hinta 155e/hlö

🦄 Rentoutumispäivä su 30.7
klo 12-18
Hyvinvointiretriitti hevosten pariin. Hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoituksia, maasta- ja selästä käsin. Meditointia, joogaa, hevosten hoitoa ja ratsastusta (myös kärryajelu mahdollinen). Pysähtymistä, rauhoittumista ja rentoutumista. Illalla kylpypalju, poreamme ja puusauna osallistujien käytössä.
Hinta 155e/hlö

🦄 Äiti-lapsileiri pe-su 4-6.8
klo 12-18
(tai isä/muu aikuinen lapsen kanssa)
Hevostaitoja, hevostenhoitoa, poniagilityä, teoriaa, istuntaopetusta, ratsastusta, kärryajelua, maastoretki laavulle ja rantaan hevosia uittamaan. Kylpypalju, poreamme ja puusauna osallistujien käytössä.
Hinta 300e/hlö (lue täysihoidosta lisää alempana)HUOM: Jos et halua ratsastaa tai ajaa kärryillä leirillä, voit halutessasi toimia hevosen kanssa maastakäsin.

HUOM: Perheleiripäivä, äiti-lapsileiri: lapsi ei voi osallistua yksin, vaan aikuinen osallistuu lapsen kanssa, eli vähintään 2hlö/perhe, myös useampi perheenjäsen voi osallistua.


Teemoina: hyvinvointi, yhteisöllisyys, vuorovaikutus, toiminnallisuus, elämyksellisyys.

Leirit sopivat kaikenikäisille ja kaikentasoisille. Vasta-alkajille ja talutusta tarvitseville on taluttajat, ja kokeneille itsenäistä ratsastusta. Ryhmät ovat pieniä ja ohjaus yksilöllistä. Aiempaa hevoskokemusta tai omia ratsastusvarusteita ei tarvita. Kypäriä saa tallilta lainaan. Majoitus onnistuu 2-3 päivän leireillä. Lue lisää alta.


Junalla tai bussilla tulevat leiriläiset voimme hakea asemalta leirille sekä leirin loputtua viedä asemalle, maksutta.


Jokainen osallistuja saa sähköpostitse leirikirjeen, jossa on tarkempia tietoja leiriin liittyen.


Alaikäraja -suositukset leireille:
-perhe, 0v->
-lasten, pärjättävä ilman omaa vanhempaa (paitsi erityislasten leirillä)
-nuorten, noin 10v->
-aikuisten, 18v->
-rentoutumisleiri, 16v->
-maasto
HUOM: jos sinua mietityttää oletko sopivan ikäinen leirille, ota rohkeasti yhteyttä!*****


HUOM! Suuren kysynnän vuoksi päätimme mahdollistaa majoituksen kesäleireillämme! Kotitalomme alakerrassa sijaitsevassa tallituvassa on kerrossängyt, makuupaikkoja kolme. Käytettävissä myös talon yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, toisessa kolme yhden hengen sänkyä, toisessa kaksi yhden hengen sänkyä ja yksi kahden hengen levitettävä sohva. Tarvittaessa lisäksi patjamajoitus lattialla, myös sohvapaikka mahdollinen. Sisä wc ja suihku.

Majoittujille voidaan tarjota paketti, johon kuuluu kaikki ruoat. Muilla osallistujilla mahdollisuus tilata leirilounas ja/tai päivällinen. Majoitus ja ruoka eivät kuuluu leirin perushintaan vaan näistä veloitetaan erikseen. (Mikäli et tilaa ruokia tallilta, ota mukaan omat eväät, käytössä jääkaappi ja mikro.)

Kesäleirien majoitus Finnbyn tallilla:
-Täysihoito yksi yö / kaksi päivää (majoitus ja kaikki ruoat) 80e
-Täysihoito kaksi yötä / kolme päivää (majoitus ja kaikki ruoat) 100e
-Vain majoitus 30e/yö
-Vain lounaat ja/tai päivälliset 15e/kpl
Hinnat / hlö.

Majoitusmahdollisuus Finnbyn tallilla vain 2-3 päivän leireillä (vain leiriin kuuluvat yöt, ei ennen tai jälkeen).


Jos majoitut muualla kuin Finnbyn tallilla, tiedustele majoitusta suoraan näistä paikoista. Esim. tallilta 1,4 km päässä sijaitsee Westbay Inn -majatalo info@westbay.fi, ja noin 6 km päässä Vaasan keskustan hotellit.Jos haluat lisätietoja leireistä, ota yhteyttä! finnbyntalli@gmail.com tai viestillä 0405195899.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Valitse leiri / leirit. Huom: hinnat ovat osallistujakohtaisia / per hlö
Clear selection
Osallistujan nimi / osallistujien nimet
Syntymäaika / syntymäajat
Allergiat, erityisruokavaliot, sairaudet
Osallistujan / osallistujien sähköpostiosoite *
Osallistujan / osallistujien puhelinnumero *
Osallistujan / osallistujien postiosoite *
Osallistujan huoltajan nimi + sähköpostiosoite + puhelinnumero + osoite (leirit joihin alaikäinen lapsi osallistuu ilman huoltajaa)
Tarvitseeko osallistuja / osallistujat taluttajaa? *
Ilmoita tässä jos tilaat majoituksen tai ruokia tai täysihoidon
Leirillä otettavat valokuvat
Clear selection
Muuta huomioitavaa
Sitova ilmoittautuminen ja leirin maksaminen
Kun ilmoittautumislomake on täytetty on ilmoittautuminen sitova.

Varausmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksu 100€ / hlö on osa leirimaksua. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta.

Varausmaksu on 100€ / hlö (eli esim. äiti-lapsileirin varausmaksu on aikuisesta 100€ + lapsesta 100€, mutta ainoastaan perheleirillä varausmaksu on 100€/perhe koska leirin hinta on alle 100€/hlö)

Jos tarvitset maksuaikaa tai haluat maksaa osissa, ota heti yhteyttä.

Leirimaksu (jäljellä oleva summa) maksetaan viimeistään 14 pv ennen leirin alkamisajankohtaa. Leirimaksun loppuosan (+ mahdollisen majoituksen ja ruokien) maksutiedot saat sähköpostissa leirikirjeen mukana.

Voit myös maksaa koko leirimaksun ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksut tilille, Finnbyn talli: FI28 8311 7710 6263 77. (Maksuna käy myös: mobilepay, epassi, smartum-seteli, smartumpay, tyky-seteli, myedenred-mobiilimaksu, virikeseteli, eazybreak.)

Huom: maksaessasi mainitse viestikentässä leiriosallistujan nimi sekä leiriajankohta.Peruutukset

Peruutukset ennen leiriä lääkärintodistuksella (jolloin suoritetun leirimaksun loppuosuus palautetaan (vähennettynä 20€ toimistokuluilla,) vain siinä tapauksessa jos leiriä ei pystytä suorittamaan muilla leireillä; jos leireillä ei ole tilaa tai lääkärin määräyksestä se ei ole mahdollista). Muissa peruutuksissa leirimaksua ei palauteta.

Finnbyn talli pidättää oikeuden perua leirin jos osallistujamäärä ei täyty. Mikäli leiri perutaan tallin puolesta, varausmaksu ja leirimaksu palautetaan.


Huom:
Leirin osallistujilla ei ole tallin / leirin järjestäjän puolesta tapaturmavakuutusta, joten huolehdithan että osallistujalla on oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus voimassa. Kiitos!

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.Lämpimästi tervetuloa leirille!❤️


Ystävällisin terveisin,

Essi Jäntti
finnbyntalli@gmail.com
0405195899

Finnbyn talli
Pentintie 10
65280 Vaasa

www.finnbyntalli.fi
www.facebook.com/finnbyntalli
www.instagram.com/finnbyntalli
Koodi POHY:n jäsenille
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy