Palveleva Yhteisö 2020 -hanke kysyy; Miten palveluja tulevaisuudessa saisi enemmän ja helpommin? Ovatko kaikki keinot käytetty, vai voisiko tulevaisuudessa asioida muillakin tavoilla?
Käytä 5 minuuttia ja kerro, millä tavalla palveluja pitäisi kehittää, jotta ne auttaisivat itseäsi, perhettäsi, sukulaisia ja tuttavia Saarijärvellä. Kysymyksiä on kaikkiaan 14 kappaletta. Kyselyn avulla pyritään kehittämään Saarijärven palveluja. VOIT VALITA VASTAUKSISTA TARVITTAESSA USEAMMANKIN VAIHTOEHDON!
1) Asuinpaikka
2) Asunto
3) Olen
4) Asun
5) Asiointimatka keskustaan
6) Asiointiin käytettävä aika yhdellä asiointikerralla
7) Jos et löydä jotain palvelua, todennäköinen syy on, että
8) Jos palveluja tarjottaisiin enemmän kotiin tai omalle kylälle, voisiko se kiinnostaa tulevaisuudessa?
9) Asioinnin ja hankintojen yhdistäminen muiden kanssa
10) Mitkä palvelut voisivat tulla sinne, missä itse olet (kotiin/ kylälle) sen sijaan, että käyt itse keskustassa?
Your answer
11) Mitä palveluja omalta lähialueeltasi puuttuu? Se voi olla jokin pieni konkreettinen kodin ylläpitotehtävä tai sellainen, jonka hankintaan joudut käyttämään paljon aikaa ja vaivaa.
Your answer
12) Jos ostat kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä yritykseltä vuodessa esim 100 €/ kk (=1200 €/v) vähennyksen jälkeen työn todellinen hinta sinulle on 58 €/kk. Vähennys tehdään maksetusta verosta. Käyttökohteet 1) Tavanomainen kotitalous-, hoiva ja hoitotyö, 2) Asunnon tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- tai perusparannustyö (vero.fi)
13) Anna terveiset tekijöille, millaisen tulevaisuuden ennustat Saarijärvelle?
14) Jos teillä on lisää hyviä ideoita ja ehdotuksia, voitte kirjata asioita tähän tai jättää yhteystiedot (puhelin ja/tai sähköposti) yhteydenottoamme varten. KIITOS AJASTASI JA VASTAUKSISTA!
Your answer
PY2020 -hanketta rahoittaa Manner-Suomen maaseuturahasto. Hankkeen kotisivut http://www.py2020.fi. Yläreunan kuva Palavasalmi vuosisadan alussa, Saarijärven Museo.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service