JELENTKEZÉSI LAP
Kedves Jelentkező!

Örömmel fogadjuk érdeklődésed a Tábitha Gyermekhospice Ház működéséről szóló előadással kapcsolatban.

AZ ELŐADÁS RÉSZLETEI

IDŐPONT:
2021.április 10., szombat 10:00-17:00

AZ ELŐADÁS RÉSZVÉTELI DÍJA
Az előadáson 12.000 Ft adomány befizetésével tudsz részt venni.
Köszönjük támogatásod, mellyel a Tábitha Gyermekhospice Ház működését segíted.


AZ ELŐADÁSON VALÓ RÉSZVÉTELT AZ ALÁBBI ESETEKBEN NEM JAVASOLJUK
Amennyiben egy éven belül vesztetted el közeli hozzátartozódat, szeretted, vagy jelenleg várandós vagy, javasoljuk, egy későbbi időpontra halaszd jelentkezésed. Köszönjük.

A JELENTKEZÉS MENETE
1. Töltsd ki a jelentkezési lapot.

2. Akkor érvényes a jelentkezési lap kitöltése, ha a küldés gombra kattintás után, "Köszönjük, hogy kitöltötted a jelentkezési lapot, adataid megérkeztek hozzánk." üzenetet olvasod, valamint a megadott email címedre megkapod a kitöltött jelentkezési lap másolatát.

3. A jelentkezéseket a feldolgozás ütemében, e-mailben jelezzük vissza, melyben tájékoztatunk az átutalás módjáról. Köszönjük türelmed. Résztvevőként helyed akkor garantált, ha befizetésed megérkezett bankszámlaszámunkra.

4. Az előadás kezdése előtt 1 órával küldjük a linket, mellyel csatlakozhatsz. Az előadás Zoom platformon lesz megtekinthető. Az előadás nem lesz rögzíthető, csak élőben lesz lehetőség megtekintésére. Az előadást követően rövid összefoglaló anyagot küldünk emailben.
Email *
Hozzájárulok, hogy a Tábitha Gyermekhospice Ház a megadott adataimat tárolja a hatályos GDPR adatkezelési szabályzatnak megfelelően. Tisztában vagyok vele, hogy adataim törlését bármikor kérvényezhetem.
Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy