Inscripcions obertes!
A cada Fòrum escollim un tema i sobre aquest tema centrem les ponències. A la propera edició hem escollit la intel·ligència artificial.
L'acte es desenvoluparà al matí en 2 blocs de ponències i un espai generós per a una trobada amb cafè, amb l’objectiu d’ impulsar el networking entre els assistents.
Al primer bloc comptarem amb la ponència de la Dra. Karina Gibert, especialista en IA de la UPC i un tècnic internacional qualificat vinculat a l’empresa Cyclomedia. Al segon bloc comptarem amb la presència de ponències deL’ICGC, de l’AMB, de les empreses Nexus, Infraplan, Seys y Cyclomedia entre d’altres.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom *
Cognoms *
Empesa / Organisme *
Càrrec *
Comentaris / dubtes
Cessió de dades personals a ACTIG *
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les dades personals facilitades voluntàriament en el present formulari seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de l'ACTIG, amb la finalitat d’habilitar l’accés a productes i serveis de l'ACTIG via Internet així com mantenir-li informat de les activitats de l’ACTIG. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte de les dades incloses en l’esmentat fitxer adreçant una sol·licitud per correu electrònic a junta.ACTIG@gmail.com
Empreses patrocinadores
Nexus geographics 
Seys
Infraplan
Leica Geosystems
Cyclomedia
AisCad
Esri
Col·legi Oficial d'Enginyeria Geomàtica i Topogràfica
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy