Reünie Arie Ravensbergen Bokaal
Op 25 maart 2023 wordt de laatste Arie Ravenbergen Bokaal georganiseerd in de Leidse IJshal aan de Vondellaan. Vanaf het schaatsseizoen 2023 -2024 zal dit gebeuren in de nieuwe ijsbaan aan de Voorschoterweg. Een mooi vooruitzicht voor de shorttracksport en de andere schaatssporten. 

De laatste Arie Ravenbergen Bokaal moet een succes worden.
Uiteraard zullen de gehele dag (van 9:00 - 17:00u) alle deelnemers uit heel Nederland strijden om de Bokaal, maar aansluitend vanaf 17:00 tot uiterlijk 20:00u wordt er reünie georganiseerd voor oud IHCLers en oud deelnemers van de Arie Ravenbergen Bokaal.  Iedereen is welkom.

Een mooie gelegenheid om de talenten van nu te zien en wellicht een mooi moment om nog een keer op het ijs van IJshal Leiden te staan. Velen hebben er goede herinneringen aan. Er wordt ook de gelegenheid geboden om deel te nemen aan een heuse IHCL Reünie Relay.
Met dit formulier willen we inventariseren wat de interesse en de opkomst is voor de reünie en mogelijk een open Relay-training. 

Er zullen ook zeker kosten aan verbonden zijn. Dit willen we zo beperkt mogelijk houden. en er zal een loterij en sponsoring worden georganiseerd. Ook zal er een fooienpot zijn om zo de kosten te dekken. 
We gaan er sowieso een gezellige middag van maken. 

Super als dit in jouw shorttrack netwerk wilt delen. 

GRAAG INVULLEN via deze link :  https://forms.gle/PHiDNEU5L2Mr1M9v5 


Groeten namens het IHCL TEAM
    
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Submit
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy