Anmälan ZUMBA Gold 9/2 2020
Dansa dig i form till härliga latinska rytmer! Den dansbaserade träningen för alla.

FAVORIT I REPRIS - ZUMBA Gold är tillbaka!

Ett lite enklare upplägg för dig som är nybörjare, har värk eller bara tycker att ZUMBA Fitness är lite för avancerat att börja med. Under 12 veckor tränar du ZUMBA Gold med lite lättare koreografier, mer grundsteg, och ett lugnare tempo. Vi utesluter vridningar och hopp och lägger mer fokus på balans och rörlighet.

Träningarna är i Korskrogens bygdegård söndagar kl 16:30-17:15 med start den 9 februari.

Inga förkunskaper behövs. Passen anpassas efter deltagarnas kondition och färdigheter. Behöver du hjälp att anpassa träningen så säger du till på passet så hjälper vi dig. Har du frågor om passen, ring Ann-Catherine på 070-3325721.

Du provar första gången gratis, därefter faktureras kursavgiften och anmälan är bindande efter betalning. För kursstart krävs ett visst minsta antal anmälningar. Pass kan komma att ställas in vid för få deltagare.

Goldkursen omfattar 12 ggr och kostar 950 kr. Anmäl dig nedan. Ingen separat bekräftelse skickas ut, du är välkommen till Korskrogen den 9 februari kl 16.30. Ta gärna kläder du kan röra dig i, sköna skor och en vattenflaska med dig.

Mer information finns på www.halsokallarn.se/zumba


Välkommen med din anmälan!

Vi ses på Zumba!

/Ann-Catherine Halvarsson och Sofie Broström
lic zumbainstruktörer
Jag anmäler mig till ZUMBA Gold 12 ggr med start den 9 februari 2020:
Förnamn och efternamn *
Your answer
Fullständig adress *
Your answer
Mobiltelefonnr: *
Your answer
Mail-adress: *
Your answer
För start av grupp krävs minsta antal anmälda. Ändringar löpande under terminen informeras om på passen och i Nyhetsbrevet/SMS-grupp. Akuta förändringar meddelas via vår sms-grupp för Zumba - kontrollera att du angivit korrekt mailadress och mobilnummer för korrekt information.

OBS - om du väljer att INTE ta emot nyhetsbrev eller sms måste du själv hålla dig informerad om eventuella förändringar!
Dina uppgifter sparas bara av administrativa skäl, och endast under det år du är aktiv samt det följande. Du kan när som helst begära att dina uppgifter raderas till den del de inte måste sparas med hänsyn till gällande lag.

Är det något du vill berätta eller fråga om kan du skriva det nedan.
Övriga upplysningar och meddelanden:
Your answer
Tack för din anmälan!
Faktura på terminsavgiften sänds ut strax efter kursstart.

All träning sker på egen risk. Som enskild tränare har jag inte möjlighet att hålla kundolycksfallsförsäkring. Se till att du har en egen personlig försäkring om en skada skulle uppstå under ett Zumba träningspass.

Välkommen!

/Ann-Catherine
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy