ARU:n kaupunkimarssi 5.11.
Aika ja paikka: Vanha ylioppilastalo (Mannerheimintie 3), lauantai 5.11. klo 11.00
AKATEEMINEN MAANPUOLUSTUSYHDISTYS - ARU RY
ARU marssii kenttäkelpoisuuden edestä kaupunkimaastossa
Nykyaikaiselle taistelijalle tärkeää on erityisesti kyky liikkua kaupunkiolosuhteissa. Reserviläisten marssikunnon kohottamiseksi ARU järjestää 5.11. kävelymarssin Helsingissä. Marssireitti kulkee kaupungin katuja ja Helsingin ulkoilureittejä. Reitti on alle 20 km pitkä ja marssiin kuluva aika on todennäköisesti 3-4 tuntia.

Marssiin osallistuminen ei maksa mitään.

Marssin lähtö on klo 11.00 Helsingin keskustassa vanhalla ylioppilastalolla, minne marssi myös päättyy. Mattimyöhäiset tai aikataulustaan epävarmat voivat liittyä marssiseuraamme myös ilmoittautumatta ilmaantumalla oikeaan aikaan vanhalle ylioppilastalolle portaille Zetorin viereen. Ilmoittautuminen etukäteen on kuitenkin suotavaa, että osaamme varautua osallistujien määrään.

Marssin varustus on vapaavalintainen, mutta kantolaite on hyvä olla mukana ja henkilökohtaista lisähaastetta saa lisättyä nostamalla varustuksen massaa. Sää voi olla viileä marssipäivänä, joten on suositeltavaa varautua riittävällä vaatetuksella. Liikkeelle lähtiessä vaatetuksen on suositeltavaa olla sellainen, että vaatteet tuntuvat hieman viileältä. Syksyisestä ajankohdasta johtuen sadevarustus on suositeltavaa ottaa mukaan. Marssilla EI ole säävarausta.

Nimi
Your answer
Sähköposti
Your answer
Puhelin
Your answer
Allergiat / erityisruokavalio
Your answer
Rastita minkä jäsen olet
Required
Muuta asiaa?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms