Inschrijfformulier Kaatje Bitterberg toernooi zondag 19 mei 2024 MHC Alliance
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Songfestival!!
Sportieve fun!

Thema
Dit jaar is het thema ‘Songfestival!!’, je kunt alvast gaan nadenken over je verrassende outfit!

Hoe gaat het in z’n werk?
Voor dit toernooi kun je zelf een team samenstellen bestaande uit familieleden en vrienden. Er is plaats voor maximaal 20 teams. Zij zullen het tegen elkaar opnemen in drie poules en op een sportieve manier strijden om de eer! We spelen in elftallen of zeventallen tegen elkaar, elk team verzorgt een scheidsrechter die zo sportief mogelijk de wedstrijd fluit.

Poule indeling

We maken verschillende poules zodat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau mee te spelen:

Poule 1: Competitive cluppies (11 tegen 11)
De teams in deze poule gaan voor de beker. De ervaring spat er vanaf en een gezonde mix van jong en oud speelt het positiespel alsof het team al weken heeft getraind. De allerjongsten spelen hier niet mee, of het is een toekomstige international. Keepers kunnen worden opgesteld, mits de tegenstander deze ook heeft.

Poule 2: Fanatieke middenmoot (11 tegen 11)
Je wordt in deze poule ingedeeld als je lekker fanatiek wilt spelen en tegelijkertijd de jeugd de ruimte geeft. Alle leeftijden vanaf 12 jaar en een brede diversiteit van niveaus zijn in de teams welkom. We spelen om het spel en de hoeveelheid knikkers is niet het belangrijkste. Een handige C- of een D-speler passeert hier een geroutineerde veteraan zonder dat hij zich zorgen hoeft te maken daarna bruut van de bal te worden gelopen. We spelen in overleg met de tegenstander met keeper en de jongsten scoren het meest. 

Poule 3: Jonge helden (7 tegen 7)
In deze poule geven we de jongste jeugd de ruimte om te laten zien wat ze kunnen op een half veld. Natuurlijk worden ze ondersteund door hun ouders en grotere broers en zussen, maar scoren doen ze zelf. We spelen hier 7 tegen 7, zonder vaste keeper. 

En verder...
Voor de jongsten
Voor de allerkleinsten (4 t/m 7 jaar) organiseren wij een sportieve activiteit van anderhalf uur, om ook hen de gelegenheid te geven een leuke middag te hebben.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 195,- per 11-tal (maximaal 15 deelnemers) en € 125,- per 7-tal (maximaal 9 deelnemers). Hiervoor krijgt het team een dag lang hockeyplezier (start 09.30 uur tot circa 17.00 uur), een heerlijke lunch, versnaperingen en na afloop een bittergarnituur om het toernooi gezellig af te sluiten. Extra deelnemers betalen € 10,-.

En wie weet gaat jullie team naar huis met de poule-beker of met één van de vele andere prijzen voor o.a. de 'origineelste outfit!'
Gegevens team
Naam contactpersoon *
Emailadres *
Telefoonnummer mobiel *
Naam team *
Voorkeurspoule toernooi *
Aantal deelnemers team *
Opmerkingen/suggesties
Alles ingevuld, en nu?

Als we je inschrijving hebben ontvangen delen we je in bij teams van hetzelfde niveau. Het kan zijn dat we de poules nog aanpassen. Dat laten we natuurlijk eerst even weten. In ieder geval ontvang je een formulier waar je de spelers op kunt invullen met eventuele dieetwensen.

We sturen we je een betaalverzoek en dan is de inschrijving definitief. Daarna sturen we je de toernooi details.

Voor verdere vragen kun je ons bereiken via toernooien@mhc-alliance.nl of 0618 217 001.

Tot 19 mei!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy