Formulari d'inscripció nou soci
Benvingut al club d'atletisme 100x100 Fondistes Tàrrega
La quota anual és de 30€. Consulta al web del Club tot el que inclou la quota.
Dades personals
Nom *
Cognoms *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
DNI *
Adreça *
Població *
Codi Postal *
Telefon de contacte *
Correu electrònic *
Dades Bancaries
Entitat Bancària *
Número de compte *
Club d'Atletisme 100x100 Fondistes de Tàrrega
CLÀUSULA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament General de
Protecció de dades, t’informem del següent:
El responsable de les dades facilitades lliurement és el Club d'Atletisme 100x100 Fondistes de Tàrrega (CIF: G 25468729), amb seu al C/ Segle XX, 2 (Centre d'Entitats), 25300 - Tàrrega i correu electrònic info@fondistestarrega.com.
En nom de l’organització tractem la informació que ens facilites per tal d’oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat amb l’objectiu de respondre a les necessitats de les persones sòcies. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.
Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si el Club d'Atletisme 100x100 Fondistes de Tàrrega estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licitem la seva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy