BUTLLETA INSCRIPCIÓ AFA 22/23

L'associació de famílies d'alumnes (AFA) de l'escola d’Esporles és la plataforma sobre la qual s'organitzen les diferents formes de participació que es generen comunitàriament des de les famílies.

L'AFA s'encarrega d'organitzar l'escola de Pasqua, l'escola d'estiu, festa final de curs, les extraescolars, l'escola de famílies, activitats per Nadal i per les festes de Sant Pere; de participar al Consell Escolar i altres espais de la comunitat educativa; de finançar material per les aules i els regals de sisè; d'informar i comunicar a les famílies mitjançant les famílies enllaç i les xarxes socials... entre d'altres actuacions. Però per poder seguir treballant per a contribuir en l'educació dels nostres fills i filles necessitem famílies sòcies!!

La quota d'inscripció per al curs 22/23 és de 25 euros per família.

Per participar de l'AFA només has d'emplenar el següent formulari . 

El pagament es fa per domiciliació bancària i l’alta es renova automàticament, previ avís, a cada curs fins que ja no formeu part de l’escola o fins que ens ho notifiqueu per escrit al correu: families.escola.esporles@gmail.com


 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms del pare, mare, tutor/ra *
Adreça correu electrònic *
IBAN del compte on vols que es faci la domiciliació *
Nom i cognoms alumne/a 1 *
Curs alumne/a 1 *
Nom i cognoms alumne/a 2
Curs alumne/a 2
Nom i cognoms alumne/a 3
Curs alumne/a 3
Nom i cognoms alumne/a 4
Curs alumne/a 4
INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES   El responsable del tractament de les dades personals de la persona destinatària és L'ASSOCIACIÓ DE FAMÍLIES D'ALUMNES DEL CEIP GABRIEL COMAS I RIBAS D'ESPORLES amb domicili al C/ Ca l'Onclo, 1. 07190 Esporles(Illes Balears). Aquestes dades són tractades per a la satisfacció del nostre interès legítim amb la gestió de contactes i el manteniment de comunicacions recíproques per qüestions derivades de la nostra activitat. Aquestes dades seran conservades mentre siguin útils per a la finalitat indicada i, en tot cas, durant els terminis legals i pel temps necessari per atendre les possibles responsabilitats nascudes del tractament. Les persones interessades tenen dret a sol·licitar l'accés a les seves dades personals, la seva rectificació, supressió o portabilitat, la limitació del seu tractament, a oposar-se al tractament, així com a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Aquest missatge i els seus documents adjunts són confidencials. Si vostè no és la persona destinatària, si us plau posi-ho en coneixement de la persona remitent i elimini aquesta comunicació i els documents adjunts del seu sistema, sense reproduir ni comunicar els seus continguts. La transmissió de correu electrònic no garanteix que sigui segur o lliure d'error, de manera que declinem qualsevol responsabilitat al respecte.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy