Symbol för riskgrupper
Forskarhubben är en ideell förening som för samman idéer och kompetenser - genom interdisciplinära samtal, analys och projektutveckling - så att de kommer allmänheten till gagn. Vi arbetar nära tillsammans med olika målgrupper för att bl.a. samskapa behovsbaserade innovationer.

Vi har under coronapandemin haft kontakt med servicehus, äldre och infektionskänsliga för att söka lösningar som kan vara hjälpsamma under isolering och utsattheten som många känner. Ett av de konkreta förslagen som har tagits fram, är en symbol som personer i riskgrupp kan bära, som en påminnelse till omgivningen att hålla avstånd och följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Vi skulle gärna vilja få din feedback på idén, för eventuell vidareutveckling, innan vi delar den vidare. Deltagandet i denna undersökning är helt frivilligt. Vänligen ange inga känsliga uppgifter i formuläret.

Undersökningen genomförs inom ramen för vårt projekt Patientrelaterat.se. Där finner du Forskarhubbens arbete med samverkan, kunskapsöverföring och social innovation i system som rör vård och omsorg. Du kan även följa Patientrelaterat på LinkedIn och Facebook.

Vill du komma i kontakt med oss, maila gärna oss på info@forskarhubben.se eller kika in på forskarhubben.se. Vi finns även på Facebook!
Idén som har genererats är enkel. Lösningen som föreslås är en symbol enligt nedan som enkelt kan skapas, klippas ut och bäras (exempelvis fästas på kläderna) av den som vill understryka vikten av att hålla avstånd under pandemin. Vi har designat en symbol som vi tror väcker uppmärksamhet, är enkel att rita själv och som har ett tydligt budskap. Nu undrar vi vad du tycker om den här idén. Är lösningen användbar? Skulle du kunna tänka dig att använda denna lösning själv? Vilket budskap tror du är bäst för syftet? Skulle du tipsa andra om den? Utveckla gärna ditt svar!
Symbol för riskgrupper
Symbol för riskgrupper, enkelt att rita själv.
Tack för dina svar!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy