Inschrijfformulier lidmaatschap Buurtplatform KTV
Buurtplatform KTV Naarden is een vereniging die zich inzet voor de wijken Tuindorp-Keverdijk, Thijssepark en Vierhoven.

Het Buurtplatform initieert en stimuleert activiteiten in de buurt, inventariseert wat er leeft binnen de wijk en werkt samen met de gemeente om ideeën over verbeteringen in de buurt te (helpen) realiseren.

Door lid te worden van deze vereniging wordt het draagvlak voor de vereniging binnen de wijken vergroot en wordt het lid op de hoogte gehouden van zaken die spelen binnen de wijken. Daarnaast heeft het lid invloed op het beleid van de vereniging.

Het lidmaatschap staat open voor alle meerderjarige (18+) bewoners van de wijken Keverdijk, Thijssepark en Vierhoven. Bij verhuizing naar buiten deze wijken vervalt het lidmaatschap.

Het lidmaatschap is vooralsnog gratis. De Algemene ledenvergadering kan in de toekomst anders besluiten.

Meer informatie over het buurtplatform vindt u op www.buurtplatformktvnaarden.nl. onder 'over ons' kunt u de statuten en het huishoudelijk reglement vinden

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ik woon in de wijk *
Ik ben meerderjarig *
Mijn gegevens
Wij hebben de volgende gegevens van u nodig: Naam, adres en het e-mailadres waarop u onze informatie wilt ontvangen. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden.
Let op: uw aanmelding is per persoon. Willen meer leden van uw huishouden lid worden van het buurtplatform, dan zal het formulier ook voor deze persoon/personen ingevuld moeten worden.
Mijn naam is: *
Mijn adres is: *
Mijn postcode is: *
Mijn telefoonnummer is:
Ik wil actief worden voor:
Geen verplichting om in te vullen. Wanneer u en keuze maakt neemt iemand van de werkgroep contact met u op. U kunt meerdere opties aankruisen.
Ruimte voor opmerkingen:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy