GREEN TALKS VARAŽDIN PRIJAVNICA: Energetska obnova zgrada i nZEB (zgrade gotovo nulte potrošnje energije)
Pozivamo Vas da se pridružite programu GREEN TALKS: „Energetska obnova zgrada i nZEB (zgrade gotovo nulte potrošnje energije)“.

NA GREEN TALKS saznajte:
1.  Što je nZEB, kada počinje obveza, kako projektirati i izvoditi nZEB?
2.  Energetske obnove zgrada, financiranje i provedba?
3. Koji su primjeri rješenja i tehnologija za primjenu u nZEB i  energetskim obnovama?

GREEN TALKS se održava 08. studenog 2018. u VARAŽDINU od 10.45 do 15.00 sati, Gradska vijećnica, Trg kralja Tomislava 1, 42000 Varaždin, a NAMIJENJEN je većinom za ARHITEKTE, PROJEKTANTE i INŽENJERE GRAĐEVINARSTVA te ostalu zainteresiranu javnost i građanstvo.

GREEN TALKS podržavaju:  grad Varaždin, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja RH, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost RH, Hrvatska udruga energetskih certifikatora, Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Varaždin, Društvo arhitekata Varaždin, Društvo građevinskih inženjera i tehničara Varaždin, Hrvatska komora inženjera građevinarstva, te Hrvatska komora arhitekata.

Poduzeća koja sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su: Velux Hrvatska d.o.o., Fibran Nord d.o.o., TECE d.o.o., Gealan d.o.o. , Mapei Croatia d.o.o. YTONG porobeton d.o.o. te Knauf Insualtion d.o.o.

GREEN TALKS je BESPLATAN za sve sudionike.

Prezime sudionika
Your answer
Ime sudionika
Your answer
Naziv poduzeća/institucije
Your answer
Funkcija
Your answer
E-mail
Your answer
Mobitel
Your answer
Važno!
Sukladno članku 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka te na temelju EU propisa o zaštiti podataka koja će se početi primjenjivati u Hrvatskoj 25. svibnja 2018, ljubazno molimo Vaš pristanak za korištenje istih putem on-line prijavnice odgovorom DA uz pojašnjenje niže. „Izjavljujem da se gore navedeni osobni podaci mogu koristiti (ime, prezime, naziv poduzeća, funkcija, e-mail i mobitel, kao i drugi podaci o mom poslodavcu, položaju ili funkciji kod poslodavca, podatke o događaju koji sam pohađao, mjesto i datum događaja, potvrdu, certifikat, licence itd.) u marketinške svrhe*.
*
Hvala Vam na prijavi!
*Marketinške svrhe uključuju: vođenje evidencije o sudionicima događaja, uključujući evidenciju o broju događaja (i na kojima) je osoba sudjelovala; za analiziranje i utvrđivanje iz kojih organizacija sudionici dolaze i kakve funkcije obnašaju u tim organizacijama; za slanje e-pošte (e-mailova) s ciljem informiranja o edukacijama, simpozijima, novostima, o uslugama i događanjima, bilo kod organizatora ili kod trećih strana (partnera, sponzora, ostalih sudionika događaja); za kontaktiranje telefonom, u svrhu predstavljanja strukovnih sistemskih rješenja pojedincu ili poslodavcu; a prema prethodnom dogovoru također i na njihovoj adresi; za praćenje čitanja poslanih poruka e-pošte, koje je pojedinac otvorio ili nije otvorio, veze koje je otvorio ili kliknuo (sadržaj koji je pročitao ili gledao), koliko je vremena čitao ili pregledavao pojedinačni sadržaj; za segmentiranje pojedinaca na temelju činjenica iz prethodne alineje i daljnje slanje prilagođenih (individualiziranih) e-poruka (to znači da različiti pojedinci mogu primati e-poštu s različitim sadržajem), s ciljem boljeg (relevantnijeg) informiranja pojedinaca i postizanja veće razine odgovora na vijesti poslane e-poštom; za objavljivanje u stručnim medijima i na web stranicama, s primarnim ciljem promicanja pojedinca i njegovog poslodavca (ovlašteni arhitekt, licencirani izvođač, ..);davanje certifikata, potvrda, licenci itd. sudionicima događaja i vođenja evidencije s tim u vezi.
Organizator (HSZG) prikuplja, pohranjuje, obrađuje i prosljeđuje svojim ugovornim operatorima podatake, i to u gore navedene svrhe.
Svjestan(-na) sam i prihvaćam da operator može trajno zadržati moje osobne podatke, sve do mog otkazivanja ovog pristanka, osim ako je svrha obrade u danim okolnostima već postignuta - u ovom slučaju, operator je dužan osobne podatke kojima je postignuta Svrha obrade, učinkovito i trajno izbrisati ili anonimizirati.
Upoznat(-a) sam s činjenicom da se takav pristanak za obradu osobnih podataka može u bilo kojem trenutku poništiti ili promijeniti, bez ikakvih negativnih pravnih posljedica za mene.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms