Vapaaehtoishaku vastuutehtäviin JOAWC2020
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa halukkuutesi toimia vapaaehtoisena vastuuroolissa vuoden 2020 Junior Open Agility World Championship -kilpailuiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Kilpailut järjestetään 9.–12.7.2020 Vantaalla Hakunilan urheilupuistossa. Vastuutehtävä edellyttää sitoutumista sekä osallistumista kilpailuiden organisointityöhön ennen kilpailuja niin talven, kevään kuin kesänkin aikana.

Tavoitteena on koota aikaansaava ja kannustava projektiryhmä. Kaikissa tehtävissä saat projektipäällikön ja muiden vastuuhenkilöiden tuen ja minkään asian kanssa ei tarvitse jäädä painimaan yksin.

Projektin vastuutehtävissä keskitytään kisojen kannalta olennaisiin asioihin, tekemisen oikea-aikaisuuteen ja tehtävien koon kohtuullisuuteen.

Tule onnistumaan kanssamme! Projektiryhmään kuuluvat jo: projektipäällikkö Tiina-Liisa Vehkalahti, kilpailuvastaava Jonna Väyrynen, viestintävastaava Tanja Köykkä sekä sponsori- ja palkintovastaava Kerttu Kaikkonen.

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään viikon kuluessa hakuajan umpeutumisesta. Hakuaika tehtäviin umpeutuu 3.11.2019.

Kysymyksiä? Vastaamme mielellämme!

Projektipäällikkö JOAWC2020 Tiina-Liisa Vehkalahti
tiina-liisa.vehkalahti@agilityliitto.fi
p. 050 5010 514
Email address *
Nimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Toimistovastaava
Toimistovastaavan tehtäviin kuuluu kisatoimiston toimintojen kokonaissuunnittelu sekä toimiston palveluiden yhdistäminen muihin kilpailun toimintoihin sekä kilpailuiden aikana toimistopäällikkönä toimiminen.
Olen kiinnostunut toimimaan toimistovastaavana
Olisin hyvä toimistovastaava, koska...
Your answer
Oheisohjelmavastaava
Oheisohjelmavastaavan tehtäviin kuuluu seuraavien osa-alueiden valmistelu ja organisointi yhdessä projektipäällikön kanssa: koirien mittaus, eläinlääkärin tarkastus, EA, avajaiset, disko, palkintojenjaot, päättäjäiset, viimeistä kertaa kisaavien huomioiminen, perhepäivä sekä lasten ja nuorten osallisuustempaus.
Olen kiinnostunut toimimaan oheisohjelmavastaavana
Olisin hyvä oheisohjelmavastaava, koska...
Your answer
Talkoovastaava
Talkoovastaavan tehtäviin kuuluu, yhdessä kilpailuvastaavan kanssa, talkooväen kerääminen, kouluttaminen, kannustaminen sekä kiittäminen. Kilpailuiden aikana talkoovastaava vastaa talkoolaisten hyvinvoinnista ja jaksamisesta sekä siitä, että oikea määrä oikeanlaisia henkilöitä on oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Olen kiinnostunut toimimaan talkoovastaavana
Olisin hyvä talkoovastaava, koska...
Your answer
Kenttävastaava
Kenttävastaavan tehtäviin kuuluu kolmen kisakentän toiminnan suunnittelu ja organisointi.
Olen kiinnostunut toimimaan kenttävastaavana
Olisin hyvä kenttävastaava, koska...
Your answer
Jokumuu-vastaava?
Intoa, ideoita ja osaamista löytyy, mutta ei sopivaa tehtävänkuvausta tästä lomakkeesta? Ilmianna itsesi ja osaamisesi alle!
Kerro ideastasi tai osaamisestasi!
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Suomen Agilityliitto Ry. Report Abuse