'Luisteren naar je pen' basiscursus in 6 delen
Je wilt graag meedoen aan de cursus 'Luisteren naar je pen'.
Met dit formulier kun je aangeven met ingang van welke datum je deel wilt nemen.
Inschrijven is mogelijk tot een week voor de workshop. Is deze datum verstreken en er is nog plek, neem dan contact op via zinexprez@gmail.com of 06-40155282.
Email address *
Voornaam
Your answer
Achternaam *
Your answer
Straat en huisnummer *
Your answer
Postcode en woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Datum deelname *
Geef hier aan op welke datum je mee wilt doen.
Kortingsbon
Als je tijdens de landelijke introductieworkshop een kortingsbon hebt gekregen, geef dat hier dan aan. Zodat het bedrag in mindering gebracht kan worden op de totale cursusprijs.
Algemene voorwaarden *
Vink dit vakje aan als je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Deze zijn te vinden op de webpagina http://zinexprez.nl/schrijfworkshops/luisteren-naar-je-pen/algemene-voorwaarden-basiscursus-in-delen.html. Vraag zo nodig per mail om een exemplaar van de algemene voorwaarden.
Required
Bevestiging
Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail met daarin een factuur. Heb je deze mail na drie dagen nog niet ontvangen, neem dan s.v.p. contact op met zinexprez@gmail.com
Schrijfglossy *
Elke twee maanden publiceert Zinexprez een Schrijfglossy, met leuke artikelen over schrijven. Je kunt hier aangeven of je die wilt ontvangen. Eerdere exemplaren van de Schrijfglossy zijn te zien via https://issuu.com/zinexprez
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service