Vpis v ULIČNO šolo
V sezoni 2018/19 društvo GOR organizira plesne tečaje za vse starostne skupine in zahtevnostne stopnje v Mladinskem centru ULCA.
Email address *
Urnik tečajev za sezono 2018/19
*tečaj Hip Hop - začetniki se začne v oktobru
Tečaji *
Glede na urnik izberite enega ali več tečajev. Če niste prepričani, kateri tečaj bi izbrali, nam pišite na skd.gor.lj@gmail.com ali pokličite na telefonsko št. 040/283-510 (Katarina).
Required
Cenik
Cenik velja od 1. 10. 2018 - 30. 6. 2019. V mesecu septembru je vadba brezplačna. Tekom sezone pa lahko vadbo tudi brezplačno preizkusite pred vpisom. Zneski v razpredelnici predstavljajo mesečno vadnino. Ob prijavi več družinskih članov se upošteva 15% popust na vadnine na vsakega dodatnega člana.
PODATKI O TEČAJNIKU
Osebne podatke društvo uporabi za vpis v evidenco članov in jih lahko posreduje pokrovitelju društva za reklamne namene.
Ime in priimek *
Your answer
Naslov in kraj bivanja *
Your answer
Rojstni datum *
MM
/
DD
/
YYYY
Telefonska št. tečajnika/starša/skrbnika *
Your answer
Članstvo ŠKD GOR 2018/19
Letna članarina ŠKD GOR znaša 20 Eur in omogoča članom brezplačno/znižano vstopnino na društvene dogodke tekom leta. Člani ob včlanitvi dobijo tudi društveno majico. Znesek lahko poravnate osebno ali z nakazilom na TRR. Če se ne želite včlaniti, pustite prazno izbiro.
Velikost majice
Način plačila
Brezplačni tečaji
V primeru socialne ogroženosti nudimo brezplačne tečaje. S tem spodbujamo enakopravnost in enake priložnosti ne glede na socialni status. Vašo izjavo bomo obravnavali diskretno ter podatke uporabili zgolj za oprostitev mesečne vadnine.
Prosimo, napišite kratko obrazložitev
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service