Jelentkezési lap a SZIG Kéktúra Körbe
Ha egy családból több jelentkező van, akkor mindenkiről külön-külön kérem az adatlapot kitölteni.
Jelentkező neve: *
Your answer
Jelentkező osztálya és osztályfőnöke
Ha a jelentkező iskolás ill. a SZIG-be jár.
Your answer
Jelentkező születési dátuma: *
Your answer
Jelentkező e-mail címe, amelyre a kirándulásokról szóló tájékoztatást kéri: *
Your answer
Jelentkező TAJ száma: *
Your answer
Jelentkező telefonszáma: *
Your answer
Van-e valamilyen állandó betegsége? *
Your answer
Szülő neve:
A szülőre vonatkozó adatokat csak akkor kell kitölteni, ha a jelentkező kiskorú (18 év alatti) és a szülő nem tagja a Kéktúra Körnek (azaz nem tölt ki saját jelentkezési lapot).
Your answer
Szülő e-mail címe, amelyre a Kéktúra értesítőt kéri.
Your answer
Szülő telefonszáma:
Your answer
Kér-e Kéktúra igazolófüzetet? Hány darabot? *
Ára 1990 Ft, melyet az első túrán, okt. 14-én kell kifizetni, ha valaki nincs ott, akkor október folyamán az iskolában Horváth Sarolta tanárnőnél lehet befizetni (névvel ellátott borítékban).
Your answer
1. A SZIG Kéktúra Kör tagja szeretnék lenni. Tudomásul veszem, hogy a kirándulások részleteiről e-mailben kapok tájékoztatást. A túrákon való részvételemet ill. azokról való távolmaradásomat időben jelzem e-mailben, személyesen vagy telefonon Gáll Zsófia túravezetőnek. Kijelentem, hogy nincs olyan betegségem, amely veszélyessé tehetné részvételemet a kirándulásokon (pl. epilepszia, Krupp, darázsallergia stb.) ill. ha van valamilyen betegségem, tájékoztatom a túravezetőt arról, hogy milyen kezelésre szorulok szükség esetén és gyógyszeremet magamnál tartom. Hozzájárulok ahhoz, hogy a kirándulásokon készített (természetesen nem kompromitáló) fényképek felkerüljenek az iskola honlapjára, a szigktk@gmail.com címhez tartozó internetes megosztható fényképalbumba, a Kéktúra Kör zárt Facebook csoportjába, az iskolai faliújságra, a Pingvin újságba vagy az iskolai évkönyvbe. Tudomásul veszem, hogy a túrákon hivatalos iskolai tanári felügyelet nincs biztosítva. (A túravezető jelen lesz, de ő jelenleg nem tanára az iskolának.) Kijelentem, hogy a kirándulásokon saját felelősségemre veszek részt. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms