Jelentkezés a KIM szervezésében a  rostocki Európai találkozóra
Fontos:
Aki ezen a felületen jelentkezik, annak a központi jelentkezést a taizé-i oldalon a KIM végzi el - ezért a taizé-i oldalon nem kell jelentkeznie! 

Fizetendő díj:
A fizetendő díj az utazási költséget és az utasbiztosítást  foglalja magában. A találkozó részvételi díját érkezéskor a Taizéi Közösségnek kell befizetni.

Csoportos jelentkezés:
Először válasszatok egy csoportazonosító nevet. A csoportodhoz tartozó minden jelentkező esetén karakterpontosan ugyanezt a csoportazonosítót írjátok be. Minden jelentkező esetén kérjük kitölteni az űrlapot.
Akár Te csoportvezetőként is fel tudod vinni a csoporttagok adatait de minden esetben add meg a személy saját email címét és minden adatát. Amennyiben  csoportvezetőként jelölted magad, és a többiek nem, a csoportra vonatkozóösszesített információkat Neked küldjük. Arra is van lehetőség, hogy a csoporttagok egyénileg jelentkezzenek azonos csoportazonosító megadásával.

Jelentkezési határidő:
2022. decmber 1. 24:00
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Név: *
vezetéknév, keresztnév
Csoportazonosító:
Ezt csak akkor töltsd ki, ha csoportként jelentkeztek.  Itt kell megadni a csoportotok által kitalált csoportazonosítót, így tudunk Benneteket egy csoportként kezelni.
Én vagyok a csoport vezetője *
Amennyiben egyedül jelentkezel, válaszd az igen lehetőséget!
Egyházközséged, plébániád, gyülekezeted, ahova jársz:
Telefonszám: *
Ilyen formátumot használj: +36301234567
Születési idő:
*
MM
/
DD
/
YYYY
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy