Jaa Kultamuistosi
Aika kultaa muistot - ainakin kultamuistot! 

Turise tähän paras/kiinnostavin/hauskin kultaan, kullankaivuuseen, kultamaihin tai muuhun etäisesti aiheeseen liittyvä muistosi. Aiheena voi olla esimerkiksi muistelu vanhoista parroista, hauska sattumus ränniä rakentaessa, hipun löytäminen tai vaikka ikimuistoinen vierailu Kultamuseossa ja/tai jossakin Tankavaaran tapahtumassa!

Kultamuiston voi jättää omalla nimellä tai nimettömänä. Lähtökohtaisesti muistelukset tallennetaan nimettömänä. Jos haluat nimeäsi tai nimimerkkiäsi käytettävän Kultatarinan yhteydessä, merkitse se sille varattuun kohtaan. 

Yhteystiedon jättäneiden kesken arvomme 2 kpl pientä pyöröhiottua Lapin korundia ja 5x 2 kpl Kultamuseon pääsylippuja. Liput voi lunastaa syyskuun loppuun 2024 mennessä. Palkinto on siirrettävissä toiselle henkilölle. Arvonta suoritetaan vastausajan päätyttyä ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen ja ne hävitetään arvonnan jälkeen eurooppalaisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Kultamuistot tallentuvat osaksi kultaperinnettä, jota voidaan käyttää Kultamuseon toiminnassa (esimerkiksi julkaisuissa ja näyttelyissä). 

Vastausaikaa on 30.9.2023 asti. Osallistua voi tällä lomakkeella tai Kultamuseossa vierailun yhteydessä.

Kiitos osallistumisesta!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Kultamuistoni *
Haluan nimeäni/nimimerkkiäni käytettävän Kultamuiston yhteydessä. *
Kultamuiston yhteydessä käytettävä nimi tai nimimerkki (ei pakollinen)
Yhteystiedot (Nimi ja sähköposti) - yhteystiedon jättämällä osallistun arvontaan
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy