Prijavnica za radionicu „Volontiranje za zajednicu“
Radionica će se održati u subotu 6.6.2020., u vremenu od 9-13 sati u dvorani DVD Cestica. Radionica je interaktivna i namijenjena je prvenstveno volonterima i onima koji to tek žele postati. Ako želite biti organizator volontiranja ova radionica biti će vam dobar uvod u edukacije za menadžment volontera. Kroz zabavne aktivnosti naučite; što volontiranje jest i što volontiranje nije, zašto i kako volontirati, kome se javiti za volontiranje, čemu služe volonterski ugovori i zašto se moraju voditi i kome prijaviti volonterski sati, koja su prava i koje su obveze volontera. Posebno ćemo obraditi teme; organiziranje volonterske akcije i koja je uloga volontera u zajednici.

BROJ SUDIONIKA JE OGRANIČEN. PRIJAVE SE PRIMAJU NAJKASNIJE DO 5.6.2020. O PRIHVAĆENOJ PRIJAVI BITI ĆETE OBAVIJEŠTENI E-MAILOM. Prednost kod prijave imaju mladi s područja općine Cestica, a ako bude mjesta uključujemo i mlade s okolnih općina.
Radionica je za sudionike besplatna. Ispunjavanjem prijave prihvaćate da ćete sudjelovati na cijeloj radionici u trajanju od 4 sata. Za sudionike su osigurani materijali za rad i osvježenje (kava, voda, sok, grickalice).

Radionicu vodi Filipa Blažon Šumečki, koordinatorica volontera u Gradskom društvu Crvenog križa Varaždin, dugogodišnja volonterka i aktivistica na promoviranju volonterstva. Aktivni trener i edukator iz volonterstva od 2011., kao koordinator volontera u Udruzi Zora bila u timu koji je nagrađen Državnom nagradom za volonterstvo za organizatore volontiranja, također bila koordinator i mentor na projektima Europske volontorske službe / Europske snage solidarnosti.

Aktivnost se organizira u sklopu projekta "Mlada aktivna CESTICA" koji provodi HCK Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin sa partnerima Općinom Cestica i Udrugom mladih hiperAKTIVNI, a financijski ga podržava Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy