Prijavnica za radionicu „Volontiranje za zajednicu“
Radionica će se održati u subotu 6.6.2020., u vremenu od 9-13 sati u dvorani DVD Cestica. Radionica je interaktivna i namijenjena je prvenstveno volonterima i onima koji to tek žele postati. Ako želite biti organizator volontiranja ova radionica biti će vam dobar uvod u edukacije za menadžment volontera. Kroz zabavne aktivnosti naučite; što volontiranje jest i što volontiranje nije, zašto i kako volontirati, kome se javiti za volontiranje, čemu služe volonterski ugovori i zašto se moraju voditi i kome prijaviti volonterski sati, koja su prava i koje su obveze volontera. Posebno ćemo obraditi teme; organiziranje volonterske akcije i koja je uloga volontera u zajednici.

BROJ SUDIONIKA JE OGRANIČEN. PRIJAVE SE PRIMAJU NAJKASNIJE DO 5.6.2020. O PRIHVAĆENOJ PRIJAVI BITI ĆETE OBAVIJEŠTENI E-MAILOM. Prednost kod prijave imaju mladi s područja općine Cestica, a ako bude mjesta uključujemo i mlade s okolnih općina.
Radionica je za sudionike besplatna. Ispunjavanjem prijave prihvaćate da ćete sudjelovati na cijeloj radionici u trajanju od 4 sata. Za sudionike su osigurani materijali za rad i osvježenje (kava, voda, sok, grickalice).

Radionicu vodi Filipa Blažon Šumečki, koordinatorica volontera u Gradskom društvu Crvenog križa Varaždin, dugogodišnja volonterka i aktivistica na promoviranju volonterstva. Aktivni trener i edukator iz volonterstva od 2011., kao koordinator volontera u Udruzi Zora bila u timu koji je nagrađen Državnom nagradom za volonterstvo za organizatore volontiranja, također bila koordinator i mentor na projektima Europske volontorske službe / Europske snage solidarnosti.

Aktivnost se organizira u sklopu projekta "Mlada aktivna CESTICA" koji provodi HCK Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin sa partnerima Općinom Cestica i Udrugom mladih hiperAKTIVNI, a financijski ga podržava Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy