Klarinet in de kijker
10 november 2019 - uiterste inschrijvingsdatum 15 oktober 2019

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door VLAMO Vlaams-Brabant vzw, Leuvensesteenweg 283 te 3370 Boutersem (vlaams.brabant@vlamo.be), voor de organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving. Die verwerking gebeurt eveneens om u op de hoogte te houden van onze activiteiten op basis van ons gerechtvaardigd belang om de Vlaamse amateurmuzikanten te stimuleren, informeren, te ondersteunen en te begeleiden.
De opgevraagde persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de organisatie van de activiteit waarvoor u zich inschrijft. Van zodra deze activiteit afgerond is, worden uw gegevens maximaal een jaar bewaard.
Het is mogelijk dat er op activiteiten foto’s (sfeerbeelden) worden genomen. Deze worden bewaard in ons archief en gebruikt voor verslagen achteraf of publicatie in ons tijdschrift of op sociale media. Indien het gaat over een gerichte foto (waar u expliciet op afgebeeld staat), zullen we bij gebruik voor promotionele doeleinden steeds uw toestemming vooraf vragen.

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op ons vooropgestelde doel, volstaat het ons dat mee te delen op (vlaams.brabant@vlamo.be). Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u op www.vlamo.be.
Email address *
Naam - Voornaam *
Your answer
Lid vereniging of academie *
Your answer
Niveau opleiding klarinet *
Welke klarinet bespeel je? *
Ik speel graag mee met het klarinetkoor. *
Workshops voormiddag (mogelijkheid om er twee te kiezen)
Lieve De Rop: Repertoire verkennen
Jonas De Smedt: Improvisatie
Luc Nijs: Muziek en bewegen
Dries Tack: Hedendaagse muziek
Workshop 1
Workshop 2
Masterclass
Ja, ik wil graag spelen op het slotconcert met pianist. Er zal op de dag zelf een pianist ter beschikking zijn en een repetitiemoment. (Noteer hieronder de titel en timing van het werk)
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Vlamo. Report Abuse