PowerPOTENS - Få din rejsning tilbage
Spørgeskema om din potens. Det er HELT ANONYMT og du skal ikke angive navn eller email på noget tidspunkt. Efter du har udfyldt spørgeskemaet og klikket på den blå "SEND" knap i bunden bliver du ført til en side hvor du kan downloade en power potens afspændingshypnose som tak for din deltagelse :-)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1) Hvad er din største udfordring mht. til at få en erektion? Og hvordan får det dig til at føle når du ikke kan præstere?
Vær gerne specifik og konkret, og skriv frit hvad der falder dig ind! Fx:  "Jeg kan godt få en erektion men den daler igen ret hurtigt, det er kun med nogle typer kvinder, jeg føler mig som en fiasko, jeg skammer mig, jeg skynder mig hjem" )
2) Hvor gammel er du?
Din alder har en stor indflydelse på potensen
Clear selection
3) Hvor er du i dit kærlighedsliv og sexliv?
Clear selection
4) Hvad tror du kunne være årsagen til at du har svært ved at få en rejsning?
Der er mange årsager til rejsningsproblemer - tag dig god tid her og kig godt igennem alle de forskellige muligheder! Hvis der ikke er noget der passer så skriv det ind under "andet/other" ned under de andre muligheder
Clear selection
5) Hvordan påvirker problemet dig følelsesmæssigt
Clear selection
6) VALGFRIT!!! Helt til sidst så kunne jeg måske tænke mig at følge op med nogle få af jer personligt for at lære mere om din situation. Hvis du er åben overfor at sludre med mig nogle få minutter (og jeg lover jeg ikke forsøger at sælge dig noget!) så efterlad dit navn og telefon nummer nedenunder
Dit navn (valgfrit):
Din email (valgfrit)
Dit telefonnummer (valgfrit)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy