Pedagógiai jó gyakorlatok - nevezési űrlap
"A kreativitás nem csupán a zene és művészetek sajátja; sokkal inkább egy különleges viszonyulási mód, melyre mindannyiunknak szüksége van. Egy sajátos észjárás, melynek része a kíváncsiság, a szkepticizmus, a képzelőerő, az eltökéltség, a mesterségbeli tudás, az együttműködés és a folytonos önértékelés” (Guy Claxon)
2019. október 24.: „Kreativitás vásár és konferencia” a Csíki Moziban - Részletek az eseményről: www.sec.ro józsefattilaiskola.ro
Az oktatási rendszert gyakran érő építő kritika mellett, a rendszer javítására tett erőfeszítésekkel párhuzamosan fontos lenne felismerni, széles körben megismerni és elismerni a jó kezdeményezéseket, a sikeres, eredményes, a tanulók és szülők bizalmát is élvező pedagógiai jó gyakorlatokat, lehetőséget teremtve ezzel az iskolák, tanárok közötti kölcsönös tanulásra is.

Ezt szorgalmazza a 2019. október 24-én a Csíki Moziban megrendezendő „Kreativitás vásár és konferencia” című rendezvény.

Az eseményen való bemutatkozás céljából keressük a fenti idézet értelemben "kreatív" (újító, kereső, kísérletező, önreflexív, együttműködéssel kísérletező, stb.) pedagógusokat, akik mindennapi pedagógiai gyakorlatuk egy-egy elemét bemutatnák az érdeklődő közönség (pedagógusok, szülők) számára egy 10 perces kiselőadás vagy pedig egy stand, kiállítás formájában.

Olyan pedagógiai gyakorlatok, módszerek, projektek, eszközök (gyűjtő néven „jó gyakorlatok”) nevezését várjuk a pedagógusoktól, amelyeket érdemesnek tartanak arra, hogy megosszák az esemény résztvevőivel (pedagógusokkal és szülőkkel) illetve amelyeket úgy ítélnek meg, hogy inspirálóak lehetnek más pedagógusok számára is.

Elsősorban általánosban (I-VIII. osztályban) tanító pedagógusok nevezését várjuk, de nem zárkózunk el a középiskolai tanárok bemutatkozásától sem.

Több pedagógus együttes nevezését is elfogadjuk. Ebben az esetben egyikük (a kapcsolattartó) nevében nevezzenek, a gyakorlat bemutatásánál pedig tüntessék fel a másik pedagógus(ok) nevét is.

Kérjük, nevezze „jó gyakorlatát” válaszolva az alábbi kérdésekre:
1. Az ön által bemutatásra javasolt gyakorlat az iskolai „mindennapi kreativitás” változatos megjelenési formái közül mely kategóriá(k)ba illeszkedik leginkább? (Több választ is megjelölhet.) *
Required
2. Kérjük, az alábbiakban mutassa be röviden , tömören (max. 150 szóban), miben áll a bemutatandó jó gyakorlat? *
3. Milyen módozatot választana a jó gyakorlat bemutatására? *
4. A bemutatás tervezett módjának rövid, 3-4 mondatos ismertetése: *
5. Mi a bemutató fő üzenete? Mit tanulhatnak más pedagógusok Ön(ök)től? *
6. A nevező/kapcsolattartó pedagógus neve: *
7. Az iskola/iskolák neve, ahol tanít: *
8. A pedagógus e-mail címe *
9. Telefonszáma *
10. Oktatott tantárgyak: *
Required
Adatvédelem: A megadott neve(ke)t, e-mail címet, telefonszámot, személyes adatokat kizárólag kapcsolattartásra használjuk az esemény lebonyolítása céljából, ezeket sem marketing, sem más célra nem használjuk fel, sehol nem tesszük közzé, biztonságosan őrizzük és a verseny lejárta után töröljük.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Spektrum Education Center. Report Abuse