CHESTIONAR DE ANALIZA CONSULTATIVA
Prezentul chestionar are ca obiectiv principal identificarea și prioritizarea problemelor/nevoilor suplimentare de sprijin educațional ale beneficiarilor direcți ai Colegiului Tehnic de Poștă și Telecomunicații ”Gh. Airinei”, în vederea îmbunătățirii programelor de pregătire
1. În ce măsură considerați că starea materială redusă a familiei elevului/elevei influențează negativ rezultatele sale școlare?
2. În ce măsură credeți că accesul elevilor la mijloacele de învățare moderne (centru multimedia, tablă smart, televizor, calculatoare, programe de învățare etc.) influențează pozitiv rezultatele lor școlare?
3. În ce măsură credeți că părinții elevilor (sau unicul părinte întreținător) pot să-i ajute permanent în pregătirea lecțiilor, temelor, examenelor?
4. În ce măsură credeți că problemele școlare ale elevilor (note mici, absențe, dificultăți în înțelegerea diverselor discipline) afectează motivația lor pentru învățare?
5. În ce măsură credeți că elevii au nevoie de un sprijin educațional suplimentar, în cadrul școlii, în pregătirea la disciplinele pentru examenul de bacalaureat?
6. În ce măsură considerați că elevii au nevoie de pregătire psihologică (emoțională) pentru examenul de bacalaureat?
7. În ce măsură considerați că elevii au nevoie de informații pentru a căuta și a găsi un loc de muncă adecvat pregătirii lor profesionale?
8. În ce măsură considerați că sesiunile de dezvoltare personală îi pot ajuta pe elevi în pregătirea pentru viață?
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms