Aktivnosti i potrebe OCD u narednom periodu
Nakon mapiranja svih tekućih napora OCD u Srbiji, posebno onih koje pripadaju jednoj od dve sledeće grupe:

1. OCD koje imaju direktne aktivnosti sa korisnicima iz ugroženih društvenih grupa koji će u ovom periodu biti u stanju pojačane potrebe (stari, osobe sa invaliditetom, deca, osobe u kolektivnim centrima, pacijenti, žrtve nasilja, mentalni bolesnici, izbeglice, zatvorenici i sl.)

2. OCD koje se bave praćenjem stanja ljudskih prava različitih društvenih grupa, stanjem vladavine prave i demokratije, rada lokalnih i republičkih institucija, usled potencijalne opasnosti od sužavanja prostora za delovanje uzrokovane uvođenjem vanrednog stanja u Republici Srbiji.

ideja Građanskih inicijativa je da pokrenemo koordinacionu platformu, kako bismo međusobno olakšali rad i eventualno udružili napore. U tom smislu, molimo Vas da nam dostavite osnovne informacije o planiranim aktivnostima kao i eventualnoj dodatnoj pomoći koju mogu da vam obezbede kolege iz drugih organizacije ( dostavljanje informacija sa terena za monitoring, zaštitina oprema, potrošna roba za korisnike, online alati za rad, IT podrška, kontakti sa nadležnim institucijama), ali i drugi akteri.

NAPOMENA: Odgovori iz formulara biće prebačeni u interaktivnu mapu Srbije na kojoj će moći da se vidi u kojim gradovima organizacije rade, koje su njihove trenutne aktivnosti, potrebe, kao i kontakt podaci. Molimo vas da imate to na umu prilikom upisivanja odgovora. Ukoliko u bilo kom trenutku budete želeli da nešto od unetih informacija izmenite, možete nas kontaktirati na civin@gradjanske.org.

Hvala!
Ime organizacije: *
Your answer
Grad: *
Your answer
Aktivnosti organizacije u narednom periodu: *
Your answer
Vaše potrebe u narednom periodu: *
Your answer
Oblasti u kojima možete da pružite podršku: *
Your answer
Ime i prezime kontakt osobe iz organizacije: *
Your answer
Mejl kontakt osobe: *
Your answer
Broj telefona kontakt osobe:
Your answer
Dodatni komentar:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Gradjanske inicijative. Report Abuse