Hakulomake Kurun Kesäleireille
Hakulomakkeessamme pyydettävät tiedot on suojattu ja ne käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Jokaisesta lapsesta/nuoresta on täytettävä oma leirihakemus. Kopio täytetystä hakemuksesta lähetetään automaattisesti antamaanne sähköpostiosoitteeseen.

Olemme yhteydessä kahden viikon sisällä leirihakemuksen täyttämisestä.

Email address *
Hyväksyn tässä lomakkeessa annettujen tietojen käsittelyn. Hakulomakkeessamme pyydettävät tiedot on suojattu ja ne käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. *
Kesän 2018 leirit
Kaikki leirit järjestetään Ylöjärven Länsi-Teiskossa, Kurussa, 45km Tampereelta pohjoiseen. Leirit ovat yöleirejä, joilla nukutaan teltoissa. Lisätietoa leireistä saatte kotivisuiltamme sekä myöhemmin lähetettävästä leirikirjeestä.

Alla olevat hinnat* ovat tuettuja leirihintoja, ilman tukea leirin omakustannehinta on kaksinkertainen. Lisää tietoa tuesta ja sen hakemisesta löytyy myöhemmin tältä lomakkeelta sekä kotisivuiltamme (https://kurunkesaleiri.com/leirit/veikkauksen-tukemana-leirille/).

Vapaaehtoisten, lisämaksullisten yhteiskuljetusten tarkka pysäkkiluettelo löytyy kotisivuiltamme (https://kurunkesaleiri.com/leirit/leirikuljetukset/). Ilmoittautuminen yhteiskuljetuksiin tapahtuu siinä vaiheessa, kun mahdollista leiripaikkaa tarjotaan.

Haettavat leirit toivejärjestyksessä
Voitte valita vain yhden leirin, mikäli tahdotte paikan tietylle leirille. Useampi hakutoive turvaa pääsyä leireille, mikäli ensimmäiseen toiveeseen ei mahdu. Valitkaa 1-3 teille sopivaa leiriä.
TOIVE 1
TOIVE 2
TOIVE 3
LEIRI 1
LEIRI 2
LEIRI 3
LEIRI 4
LEIRI 5.1
LEIRI 5.2
LEIRI 6
LEIRI 7
LEIRI 8
LEIRI 9
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service