Sök Holgerspexet 2019 - Scengrupper
audition 8-9 mars (ansökan stänger 28/2)
Kul att du vill bli spexare!

Det här formuläret gäller ansökan till Holgerspexets scengrupper. Vill du söka andra grupper i spexet sker det i ett eget formulär på holgerspexet.se. Kika igenom gruppbeskrivningarna nedan. Fyll sedan i formuläret med lite kontaktuppgifter, vilka grupper du är intresserad av och annat smått och gott så kommer aktuell gruppchef höra av sig angående din ansökan.

Kontaktuppgifter till årets produktionsgrupp
Om du har några frågor angående en viss grupp är du varmt välkommen att kontakta respektive gruppchef. Uppgifterna finns på vår hemsida holgerspexet.se (under renovering men grundläggande information finns).
Gruppbeskrivningar (ansökan längre ned)
Dansen (Kontaktperson: Danssamordnare)
Dansgruppen är en stor del i det som gör Holgerspexets föreställningar så speciella. Låtarna är många gånger höjdpunkter i spexet och det är då dansen och kören kommer in och förhöjer känslan. Dansgruppen är perfekt för dig som gillar att röra mycket på dig och att stå på scen. Det kan även uppstå tillfällen då du får vara med och agera statist, men det beror på manus och är såklart valfritt. Erfarenhet rekommenderas men är inget krav. Det är stor variation på låtarna med allt från fartfyllda scenshower till känslosamma ballader. Stilarna är således blandade men främst show med inslag av modern och street. Om du vill kommer du ha möjlighet att koreografera låtar (separat ansökan).


Kören (Kontaktperson: Körsam)
Vi är den fantastiska lilla gruppen som förhöjer den musikaliska upplevelsen i spexet med våra stämband. Skådisarna må vara stjärnorna, men det är vi som gör deras sångnummer ännu mer strålande med stämsång och kanske ett par danssteg. Dessutom får vi ursnygga scenkläder och sminkningar.


Skådis (Kontaktperson: Producenterna)
Tycker du om att få folk att skratta är detta gruppen för dig. Efter många repetitioner av manus, sång och kanske några danssteg ställer vi oss på Forumteaterns scen iförda fantastiska kostymer och bara njuter av uppmärksamheten och publikens jubel.

Dina kontaktuppgifter
Vad heter du? (För- och efternamn) *
Your answer
E-post adress *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Berätta gärna lite om dig själv. Exempelvis om/vilken stämma du sjunger (alt/tenor/sopran etc). eller något annat som kan vara bra för oss att veta. *
Your answer
Varför vill du vara med i Holgerspexet? *
Your answer
Sök scengrupper!
Kryssa för de grupper du vill vara med i.
Jag vill vara med i...
Om du har sökt flera grupper, skriv då gärna om du har någon grupp du helst vill vara med i.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service