Inschrijvingsformulier kamp 2020
Yes! We mogen deze zomervakantie op kamp! Na weken nagelbijten kwam het verlossende bericht: het wordt geen zomer als anders… maar wel mét het kamp! Natuurlijk blijven we bezorgd dat het veilig kan. Daarom zal het kamp er dit jaar een beetje anders uitzien omdat we rekening houden met strikte richtlijnen.
De eerste richtlijnen om het kamp corona-proof te laten doorgaan, konden jullie al lezen via mail en op de site. Om het kamp zo goed mogelijk voor te bereiden, vragen we jullie om jouw kind zo snel mogelijk in te schrijven voor het kamp. De inschrijvingen lopen tot maandag 8 juni. We vragen ook om meteen het bedrag van 140 euro over te schrijven naar de meisjesrekening BE39 7332 3230 4219 (met vermelding van naam, voornaam en afdeling van uw kind). Let op: je inschrijving is pas officieel nadat je het bedrag van 140 euro hebt overgeschreven.
IDENTITEIT EN CONTACTGEGEVENS VAN HET KIND
Voornaam en familienaam *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Afdeling *
Adres *
Telefoonnummer(s) *
Mailadres(sen) *
Wie contacteren als ouder(s) en/of voogd(en) niet bereikbaar zijn? Naam + telefoonnummer: *
MEDISCHE GEGEVENS
Naam en telefoonnummer huisarts *
Vroegere ziekten of heelkundige ingrepen
Werd uw kind gevaccineerd tegen tetanus? *
Zo ja: in welk jaar?
Uw kind lijdt aan
Allergie voor bepaalde voedingsmiddelen?
Allergie voor bepaalde geneesmiddelen?
Allergie voor bepaalde stoffen?
Andere allergieën?
Wat moet de leiding zeker weten over bovenstaande aandoeningen? Wat moet er gebeuren in noodsituaties?
Eet uw kind vegetarisch? *
Volgt uw kind een ander specifiek dieet? Zo ja, welk?
Moet uw kind tijdens het verblijf geneesmiddelen innemen? *
Zo ja: welke, hoe dikwijls en hoeveel?
Kan uw kind zwemmen? *
Is uw kind snel moe? *
Kan uw kind deelnemen aan sport en spel afgestemd op haar leeftijd? *
Leiding mag - behalve EHBO - niet op eigen initiatief medische handelingen uitvoeren. Zonder toestemming van de ouders mogen ze zelfs geen pijnstillende of koortswerende medicatie toedienen, zoals Perdolan, Dafalgan en aspirines. Hieronder kunt u hen die toestemming geven zodat ze voor dergelijke zorgen niet naar een arts moeten. Wij geven toestemming aan de leiding om bij hoogdringendheid aan ons kind een dosis via de apotheek vrij verkrijgbare pijnstillende en koortswerende medicatie toe te dienen*: (*Gebaseerd op aanbeveling Kind & Gezin 09.12.2009 - Aanpak van koorts/Toedienen van geneesmiddelen in de kinderopvang) *
ANDERE INLICHTINGEN
Mogen er foto's van uw kind verschijnen op de site? *
Mogen er foto's van uw kind verschijnen op de Facebookpagina van Chiromeisjes Kalfort? *
Andere inlichtingen, zaken waar de leiding rekening mee moet houden?
Let op!
Als er iets verandert aan de gezondheidstoestand van uw kind is het belangrijk om dat door te geven aan de leiding zodat zij altijd op de gepaste manier kunnen reageren. Bij een volgend weekend/kamp zal gevraagd worden om de gegevens opnieuw in te vullen.

Contactgegevens worden bijgehouden in het online Groepsadministratieportaal (GAP) en zijn nodig voor de dagelijkse werking. De basisgegevens (één adres, één telefoonnummer en één mailadres, vanaf ketileeftijd bij voorkeur van de jongere zelf) worden doorgestuurd naar Chirojeugd Vlaanderen. De informatie over de gezondheidstoestand van het kind wordt bijgehouden door de leidingsploeg en wordt dus niet doorgegeven, tenzij aan (medische) hulpverleners. De leidingsploeg heeft afspraken gemaakt om daar vertrouwelijk mee om te gaan. De dieetvoorkeur wordt uiteraard doorgegeven aan de kookploeg.
Ik verklaar dat de ingevulde gegevens volledig en correct zijn, en ga akkoord met de verwerking ervan. *
Required
Ik geef toestemming dat mijn kind meegaat op jeugdvakantie van 11/07/2020 tot 21/07/2020 georganiseerd door Chiromeisjes Kalfort. *
Required
Heb je nog vragen? Aarzel niet om iemand van de leidingsploeg te contacteren!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy