Vasen Kaistan joulun ja uudenvuoden tervehdys 2017
Vasen Kaistan joulun ja uudenvuoden tervehdykset julkaistaan kaistassa 23.12.2017. Otamme tervehdyksiä vastaan 19.12.2016 asti. Yksityishenkilöt voivat julkaista joko nimitervehdyksen (nimi ja paikkakunta) tai kuvallisen yhden virkkeen tervehdyksen. Nimitervehdyksen hinta on vapaaehtoinen, kuvallisen tervehdyksen hinta on 10€. Kuvallisten tervehdysten mallia voi katsoa kaistan sivulta. http://www.vasenkaista.fi/tervehdykset/

Yhdistysten tervehdyksen minimihinta on 30€. Tervehdykset maksetaan Pirkanmaan Vasemmistoliiton tilille FI50 1146 3001 0793 07, viestikenttään tervehdyksen laittajan nimi.

Tervehdyksen tyyppi *
Ole hyvä ja valitse, millaisen tervehdyksen haluat kaistalla julkaista
Tervehdyksen teksti
Ole hyvä ja kirjoita yksilötervehdystä varten nimi ja paikkakunta (vapaaehtoinen hinta). Kuvallisissa yhteisö- ja yksilötervehdyksissä tervehdysteksti tulee kuvatekstiin. Tervehdyksen teksti voi olla myös mukana kuvassa, jolloin erillistä kuvatekstiä ei tarvita.
Your answer
Kuvan lähetys
Jos valitsit kuvallisen tervehdyksen, ole hyvä ja lähetä tervehdyskuvasi sähköpostiosoitteeseen vasenkaista@gmail.com. Nimeä kuva sukunimelläsi. Kuvan vähimmäiskoko on 300 x 300 kuvapistettä.
Ilmoituksen maksaminen *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms