Φόρμα συμμετοχής - Ημερίδα «Εξερεύνησε τις προοπτικές της εργασιακής κινητικότητας στην Ευρώπη – Στήριξη, Εκπαίδευση και Προκλήσεις»
Αγαπητοί συμμετέχοντες,

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να συμμετάσχετε στην Ημερίδα «Εξερεύνησε τις προοπτικές της εργασιακής κινητικότητας στην Ευρώπη – Στήριξη, Εκπαίδευση και Προκλήσεις» που διοργανώνει ο οργανισμός μας Eurosuccess Consulting.

Η ημερίδα κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς εγκρίθηκε ως μία από τις εκδηλώσεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων (European Vocational Skills Week) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στοχεύει στο να παρουσιάσει ένα σημαντικό θέμα της σύγχρονης Ευρώπης, την κινητικότητα εργαζομένων, το οποίο πραγματεύεται το Ευρωπαϊκό έργο LAMOS EU - European Labor Mobility Support.

Το έργο LAMOS στοχεύει στην αύξηση της διακρατικής απασχολησιμότητας μέσα από τη διαμόρφωση και ανάπτυξη ενός συστήματος υποστήριξης της διακρατικής κινητικότητας του εργατικού δυναμικού και της προσαρμοστικότητας των εργαζομένων/ατόμων στο διεθνές περιβάλλον.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα έως και τη Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και αναμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!

**Η Eurosuccess Consulting ακολουθεί πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ονοματεπώνυμο *
Your answer
Ιδιότητα / Θέση *
Required
Email *
Your answer
Τηλέφωνο επικοινωνίας
Your answer
Οργανισμός που εκπροσωπείτε (αν ισχύει)
Your answer
Διεύθυνση οργανισμού (αν ισχύει)
Your answer
Εργαστήριο που επιθυμείτε να συμμετάσχετε
Τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν αυστηρά από την Eurosuccess Consulting για τους σκοπούς της εκδήλωσης και σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕU και γενικά με το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service