G2 BELGIAN OPEN 2020 - LOMMEL
Van 13-15 maart 2020 is het weer zover, dan wordt de 41ste Belgian Open Kyorugi & Poomsae georganiseerd in sporthal De Soeverein te Lommel.
Op vrijdag 13 maart start de opbouw. Zaterdag vinden de Poomsae-wedstrijden plaats, de Kyorugi-wedstrijden worden verdeeld over zaterdag en zondag.

We zijn daarom op zoek naar enthousiaste CREW members om ons team te versterken in het weekend van 13-15 maart 2020 te Lommel! Wil jij er graag bij zijn? Dat kan! Registreer je via onderstaand formulier voor één of meerdere dagen en maak alle actie mee vanop de eerste rij. Minimum leeftijd is 16 jaar, voor sommige functies is dat 18 jaar.


Wat verwachten we:

- VRIJDAG:
Frisse benen en helpende handen voor de opbouw van de arena. Mensen die specifiek bij de weging een handje willen toesteken kunnen dit ook aangeven. De opbouw zal starten vanaf 8:00 's morgens, maar je kan doorlopend aansluiten.

- ZATERDAG en ZONDAG
Accreditatie veldtoegang, sensorcontrole, assistentie (incl. opleiding op de dag zelf) dopingcontrole, ophalen scheidsrechtersformulieren, verkoop inkomtickets en jetons, brengen van drank en versnapering naar CREW en scheidsrechters, weging, toezicht inkom,...

Op zaterdag en zondag verwachten we iedereen met een fris hoofd om 8:00 voor de briefing. We rekenen er op dat iedereen tot het einde blijft. Zaterdagavond trekken we met zijn allen na afloop van de competitie door de tribunes voor een eerste opkuis. Zondagavond rekenen we erop dat er nog vele helpende handen het afbouwwerk zo licht mogelijk maken en dat iedereen nog even blijft om de zaal volledig af te bouwen en op te kuisen. Het is immers mogelijk om te blijven overnachten tot maandag en na het ontbijt pas te vertrekken.

Je kan kiezen om één of meerdere dagen te komen helpen. Indien je meerdere dagen komt helpen, kunnen we overnachting voorzien. Blijven overnachten draagt meestal bij tot een fijne sfeer voor-tijdens-na de wedstrijden dus motiveer zeker een aantal clubleden om samen naar Lommel af te zakken. Je kan kiezen om een cottage met 4 of 6 personen te delen in CenterParcs. Schrijf je tijdig in zodat we nog voldoende plaatsen over hebben.


Wat bieden we:

- FULL BOARD ACCOMMODATION :-) Dit wil zeggen dat je, indien je meerdere dagen komt helpen, OVERNACHTING kan krijgen in een COTTAGE in CENTER PARCS. Dit is op 5 minuten gelegen van de sporthal en je kan kiezen met wie je de cottage graag zou delen (4 of 6 personen). Je kan ONTBIJTEN in het hotel van Center Parcs.

- Tijdens de wedstrijden krijg je 's middags een lekkere WARME MAALTIJD aangeboden en 's avonds een broodje. Met de JETONS die je ontvangt, kan je eventueel nog iets nemen van de catering dat aan de teams aangeboden wordt. Er is steeds water, cola, koffie en thee voorhanden. Af en toe zullen ook suikerwafels en koffiekoeken de ronde doen. Met andere woorden, we doen ons best dat je niets tekort komt en je je volledig kan geven in de ta(a)k(en) die we van je verwachten.

- Een Belgian Open CREW T-shirt.

- Een mooie ATTENTIE na afloop van de wedstrijd. Dit is nog een verrassing... :-)

- Zwembonnen voor het SUBTROPISCH ZWEMPARADIJS van Center Parcs Lommel of De Haan

- En vooral... een onvergetelijke ervaring!


Heb je nog vragen? Neem dan zeker even contact op met Annelies:

Annelies Van Hoofstat
Taekwondo Vlaanderen
belgianopen@taekwondo.be
+32 (0) 11 87 09 19
Email address *
VOORNAAM *
Your answer
NAAM *
Your answer
CLUB *
Indien u geen lid bent, noteer dan de naam van de club van een vriend(in) / familielid, of van waar u Taekwondo Vlaanderen kent.
Your answer
GSM NUMMER *
Your answer
LEEFTIJD *
Indien u jonger bent dan 16 jaar op de dag van de competitie en u ook wenst te komen helpen, dient u contact op te nemen met de federatie (recreatie@taekwondo.be). Hiervoor is immers schriftelijke toestemming van de ouders vereist.
Your answer
VRIJDAG
Op vrijdag 13 maart 2020 wordt de arena volledig opgebouwd. Indien je vanaf vrijdag kan komen, noteer hier dan tegen hoe laat je er kan zijn. We starten met opbouwen om 8:00 's morgens, maar je kan doorlopend aansluiten.
Your answer
ZATERDAG *
Ik schrijf me in om op zaterdag 14 maart 2020 te komen helpen.
ZONDAG *
Ik schrijf me in om op zondag 15 maart 2020 te komen helpen
TRANSPORT
Voor en na de Belgian Open zullen er allerlei materialen vervoerd dienen te worden zoals matten, geluidinstallaties, beeldschermen en dergelijke. Hiervoor hebben we enerzijds een chauffeur nodig (rijbewijs B) en anderzijds één of twee helpers. Als je je hiervoor inschrijft zullen we je contacteren om af te spreken.
T-SHIRT *
Elke CREW member krijgt een T-shirt aangeboden dat gedragen moet worden tijdens het tornooi. Zo vormen we 1 duidelijk TEAM. Duid hieronder de maat aan die we voor u best bestellen.
OVERNACHTING
Voor CREW members die meerdere dagen helpen, kan er overnachting voorzien worden in cottages van Center Parcs. Er zijn cottages van 4 of 6 personen beschikbaar. Duid hieronder aan voor welke nachten je overnachting wenst te reserveren.
INDELING COTTAGE
Hier kan je neerschrijven met wie je de cottage wenst te delen. Hou er rekening mee dat er per cottage minstens één meerderjarige dient aanwezig te zijn en dat jongens en meisjes geen cottage kunnen delen.
Your answer
OPMERKINGEN
Geef hier eventueel opmerkingen weer waar TKDV rekening mee moet houden.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy