Анкетни упитник о учешћу ауто-школа у процесу саобраћајног образовања и васпитања
У току је истраживање могућности да стручњаци који су запослени у ауто-школама доприносу унапређењу саобраћајног образовања и васпитања у локалној заједници. Зато Вас молимо да попуните анкетни упитник у наставку.
1. Пол: *
Коју лиценцу поседујете (у случају да имате више лиценци , наведите све)? *
Required
2. У ауто-школи обављате послове:
Општина на којој обављате наведене послове:
3. Да ли стручни кадрови из ауто-школе учествују у процесу саобраћајног образовања и васпитања деце и омладине у Вашој локалној заједници? *
Required
4. Уколико је Ваш одговор на претходно питање "ДА", на који начин се лиценцирани кадрови из ауто-школа укључују у процес саобраћајног образовања и васпитања?
5. Да ли сте Ви, као појединац, заинтересовани да се укључите у процес саобраћајног образовања и васпитања? *
Required
Уколико је Ваш одговор „ДА“, како бисте се Ви укључили у сам процес саобраћајног образовања и васпитања?
Your answer
Разлог Вашег укључивања би био:
6.Шта Вас, као лиценцираног кадра, спречава да се укључите и подржите процес саобраћајног образовања и васпитања деце и омладине, изван ауто-школе у Вашој локалној заједници?
7.На који начин бисте Ви као појединац, могли да подржите или унапредите процес саобраћајног образовања и васпитања у Вашој локалној заједници?
Your answer
Власници ауто-школа
Уколико сте на анкетни упитник одговарали као власник ауто-школе, молимо Вас да одговорите и на следећи сет питања.
8.Да ли Ви, као власник ауто-школе, видите свој интерес да запослени из Ваше ауто-школе учествују у процесу саобраћајног образовања деце и омладине у предшколским установама, основним и средњим школама?
Какав интерес видите у својој активности?
9.Шта Вас, као власника ауто-школе, спречава да се укључите и подржите процес саобраћајног образовања и васпитања деце и омладине, изван ауто-школе у Вашој локалној заједници?
10.На који начин бисте Ви као власник ауто-школе, могли да подржите или унапредите процес саобраћајног образовања и васпитања у Вашој локалној заједници?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service