Regisztráció - A HOLNAP SZOLGÁLTATÁSAINAK FEJLESZTÉSE Nemzetközi jó gyakorlatok megismerése és együttműködések feltárása az önálló élet és felnőttképzés területén - Szolgáltatói Fórumra
A fogyatékos emberek jogairól szóló ENSZ Egyezmény végrehajtása alapjaiban formálja át a fogyatékos emberek számára nyújtandó szolgáltatásokat. A törvény előírásainak való megfelelés jelentős feladatot jelent a szolgáltatóknak. A kihívások leküzdésének talán két legfontosabb területe az önálló életvitel és a felnőtt képzés. Ezek szorosan összefüggő szakmai területek, amelyek jelentős hatással vannak a fogyatékos emberek életminőségére. Fontos, hogy nyomon kövessük a hazai és európai gyakorlatokat és egymás példáiból erőt merítve, azokon elgondolkodva formáljuk a saját szolgáltatásainkat.
Az EASPD, a Fogyatékos Emberek Szolgáltatóinak Európai Szövetsége 15.000 tagszervezetet képvisel 33 Európai országból. Az EASPD annak tudatában szervezi európai szolgáltatói fórumait, hogy a nemzetközi együttműködések segítségével a nemzeti szolgáltatók nagyobb eséllyel feleljenek meg az új feladatoknak. Az esemény megszervezésében a hazai partnerek a CÉHálózat Egyesület, az ÉTA Szövetség és KézenFogva Alapítvány.
Erre a nagyszerű eseményre hívjuk a fogyatékos embereknek szolgáltatókat, ahol hazai és nemzetközi jó gyakorlatokkal ismerkedhetnek meg, és ahol lehetőség nyílik a legaktuálisabb szakmai kérdések megválaszolására is.
Várjuk sok szeretettel a Fórumon!


Időpont: 2019. június 7., 13.00 - 17.15
Helyszíni regisztráció: 12.30-tól

Helyszín: Hotel Mercure Budapest Korona, 1053 Budapest, Kecskeméti u. 14.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Jelentkezni ennek az online jelentkezési lapnak kitöltésével, 2019. május 28-ig lehet.
A helyszín befogadóképessége 40 fő, a jelentkezéseket időbeli sorrendben fogadjuk el.

Kérjük, a helyszíni bejelentkezés gördülékenysége érdekében a kezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzen meg, a helyszíni regisztráció 12.30-tól nyitott.

Meghívó és program itt letölthető: http://www.kezenfogva.hu/files/kezenfogva/csatolt/meghivo_szolgaltatoiforum_junius7.pdf

További információ és kérdés esetén kérjük, keresse Pető Zsuzsa munkatársunkat a peto.zsuzsa@kezenfogva.hu e-mailcímen.

Email address *
Jelentkező neve: *
Your answer
Küldő szervezet neve: *
Your answer
A KézenFogva Alapítvány adatvédelmi tájékoztóját: *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service